Bloembak Strezzo - langwerpig - Cappuccino - Plat vlechtwerk

Art.nr.: PT-0001-8042
€ 84,69 € 69,99
Op voorraad
  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit producten
  • Betrouwbaar bedrijf
  • Snelle levering
Mooie wicker plantenbak, een aanwinst voor uw tuin of terras. Verkrijgbaar in 3 maten. Deze wicker bloembakken zijn voorzien van een binnenzak en een afwateringsgat. Gefabriceerd uit zeer hoogwaardig kunststof wicker, inclusief 3 jaar fabrieksgarantie. Maak hieronder uw keuze. Optioneel extra worteldoek verkrijgbaar voor binnenin de bloembakken.

Bloembak Strezzo

Deze strakke tijdloze langwerpige cappuccino bloembak is een sieraad voor uw tuin. Het vlechtwerk en het aluminium frame zorgen voor een onderhoudsvrij gemak. Inclusief binnenzak en afwateringsgat. Verkrijgbaar in 3 maten.
Kies uw juiste maat aan de rechterkant. 

Kwaliteit

De buitenmeubelen van ITG-outdoor zijn samengesteld uit hoogwaardige materialen waardoor u er jarenlang van plezier van zult hebben. Het aluminium frame is voorzien van een kleur-coating waardoor dit de roestbestendigheid extra waarborgt. Het vlechtwerk bestaat uit een kunstofvezel die UV- bestendig is en bestand tegen alle weersinvloeden. Hierdoor kunt u uw meubel het gehele jaar buiten laten staan, jaar in jaar uit. 

Waar kan ik dit artikel zien?

Naast onze online winkel kunt u dit artikel ook bij ons bekijken en proberen zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.


Garantie


Wij geven 3 jaar garantie op alle tuinmeubelen. Zie de algemene voorwaarden.

Specificaties
Model Strezzo
Levertijd 3-15
Afmetingen 30x30x80cm
Specificaties Rechthoek
EAN 8718481763346
Is dit hem?
Bloembak Strezzo - langwerpig - Cappuccino - Plat vlechtwerk
Art.nr.: PT-0001-8042
Bloembak Strezzo - langwerpig - Cappuccino - Plat vlechtwerk