Borderrand Cortenstaal 240x10cm

Art.nr.: 23240158
€ 45,98 € 38,00
Leverbaar: Levertijd 3-10 dagen
Waardering:
100 % of 100
  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit producten
  • Betrouwbaar bedrijf
  • Snelle levering
Kenmerken borderrand van cortenstaal, ontworpen om op een simpele, sfeervolle en esthetische manier tuinpaden, tuinen, terrassen, bloemperken, gazon, moestuin en grasperken van een mooie afwerking te voorzien. Kenmerkend is de flexibiliteit. Onze cortenstaal borders, afboording of kantafsluitingen zijn zowel buigzaam én stevig en kunnen zowel in een rechte lijn als in hoeken van zelfs 90 graden of glooiende vormen gebogen worden. Ook verkrijgbaar in verzinkte uitvoering

+ Lengte: 240cm
+ Hoogte: 10cm
+ Dikte: 1,5mm
+ Gebruiksvriendelijk
+ Flexibel
+ Buigzaam
+ Snel te plaatsen m.b.v. de bijgeleverde piketten van 29cm
+ Snel en eenvoudig grote oppervlaktes aanleggen
+ Geschikt voor rechte lijnen en hoeken van 90gr
+ Omgebogen rand voor extra veiligheid
+ Gefabriceerd uit hoogwaardige materialen
+ Duurzaamheid vergelijkbaar met roestvrijstaal


Toepassingen

+ Terras
+ Gazon
+ Bloemperken
+ Moestuinen
+ Paden en service wegen
*Plantenbakken van Cortenstaal zijn tevens op aanvraag leverbaar
Border Cortenstaal, voor het snel aanleggen van tuinpaden, terras en grasperken. Buigzaam , flexibel en stevig. De borderrand kan zowel in een rechte lijn als in hoeken van 90 graden geboden worden. Afmeting 240x10cm, dikte 1,5mm. Met omgebogen rand voor extra veiligheid. Hoogte piketten 29cm.

GEBRUIKSVRIENDELIJK
Onze borders, afboordingen of kantafsluitingen van cortenstaal worden geleverd met alle benodigde accessoires. Op die manier hoeft u zelf niet meer op zoek te gaan naar het juiste verankeringsmateriaal, vijzen, moeren etc. Bovendien zijn de borduren tegelijk flexibel én stevig, waardoor ze zowel kunnen gebruikt worden voor glooiende als rechte vormen.

SNELLE EN EENVOUDIGE PLAATSING
Onze borders, afboordingen of kantafsluitingen van cortenstaal kunnen snel en gemakkelijk geplaatst worden m.b.v. de inbegrepen accessoires. Daarnaast hoeft u de borduren niet vast te zetten in stabilisé, chappe of beton, maar kan u de piketten (h: 43 cm) simpelweg in de teelaarde kloppen m.b.v. een hamer. Om glooiende hoeken te maken gebruikt u het piket als hefboom. Tot slot kunnen de borduren zeer makkelijk aan elkaar bevestigd worden.

FLEXIBEL, MAAR STEVIG
Dankzij de flexibiliteit gecombineerd met de stevigheid zijn zowel rechte hoeken als glooiende vormen zijn mogelijk, daardoor hebben onze cortenstaal borders verschillende toepassingsmogelijkheden, zoals de afboording van een bloem- of grasperk, maar ook afboording van vijvers, moestuinen etc.

DUURZAAM
Niet alleen onze borders van cortenstaal zelf bestaan uit duurzaam materiaal, zoals b.v. onze verzinkte borders die niet kunnen roesten, maar ook de accessoires zijn met zorg uitgekozen. Zo hebben ook de piketten een zeer lange levensduur dankzij de significante dikte van de piketten (12 mm diameter).

VEILIG
Alle borders van cortenstaal hebben een omgebogen bovenrand voor optimale veiligheid. Men kan gerust blootvoets over de afboordingen lopen, onze afboordingen zijn op die manier ook kindvriendelijk en diervriendelijk.

UITGEVOERD IN HOOGWAARDIGE MATERIALEN
Zowel het materiaalkeuze voor de cortenstaal borders als de accessoires keuze is weloverwogen. Al het materiaal vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Bovendien gebeurt de assemblage van de onze cortenstaal borders binnen de EU waardoor we strenge kwaliteitsnormen kunnen doorvoeren.Specificaties
Levertijd (in dagen) 3-10
Afmetingen 240x10cm
EAN 8718481765418
Kleur Roest
Materiaal Cortenstaal
Schrijf uw eigen review
Jouw beoordeling voor "Borderrand Cortenstaal 240x10cm"
Aantal sterren
Is dit hem?
Borderrand Cortenstaal 240x10cm
Art.nr.: 23240158
Borderrand Cortenstaal 240x10cm