Rietmatten

Rietmatten worden gebruikt als natuurlijke tuinafscheiding en zijn snel en eenvoudig te plaatsen en eventueel op maat te knippen zonder problemen. Ook vaak gebruikt om oude schuttingen op te leuken of op pergola's of overkappingen als decoratie en tegen de zon. De rietmat kan met behulp van tie wraps tegen betongaas of een gaashekwerk worden geplaatst maar ook met krammen tegen houten palen, een bestaande schutting of tuinscherm of een lelijke muur. Deze rietmatten zijn gemaakt van natuurlijk restmateriaal, de keuze voor deze kwalitatief hoogwaardige rietmatten betekent dan ook dat u een milieuvriendelijk tuinscherm plaatst zonder dat daarvoor bomen hoeven worden gekapt en voorkomt daarmee boskap.

Bovendien is een tuinafscheiding van natuurlijk materiaal aantrekkelijk voor insecten, vogels en vlinders. Deze tuinafscheidingen worden evenals wilgenmatten, bamboematten, boomschorsmatten en heidematten aanbevolen door milieu organisaties en het Ministerie van VROM.

Bestelt u uw rietmatten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u rietmatten per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...

1 Resultaten

1 Resultaten