Klant winkelbeoordelingen

P.L.M.

P.L.M.

Date: 11 april 2018
  • General Shopreview
  • We hebben onze barbeque keurig bezorgd gekregen.
    Het enige wat ik wel moet melden dat er geen quartzcoating nodig zou zijn, maar wat wij binnen hebben gekregen is nog onbehandeld

Marianne

Marianne

Date: 10 april 2018
  • General Shopreview
  • Snelle reactie

D

D

Date: 9 april 2018
  • General Shopreview
  • prima webshop en mega snelle levering.
    product was keurig verpakt en al met al mooie kwaliteit. (mooier dan bouwmarkt)

wim

wim

Date: 30 maart 2018
  • General Shopreview
  • Aankoop van schapen hekkens .

    Materiaal werd net geleverd en ziet er super goed uit qua kwaliteit .
    Het leveren duurde in totaal wel 15 dagen en ik kreeg ook pas een tracking code de dag van de levering zelf dus je zit wel wat in spanning van hoe en wanneer dus dat is wel jammer uiteraard .
    Verder zien we wel als ik alles heb kunnen plaatsen maar op het eerste zicht en qua gewicht kan er niet veel mis mee zijn :)

Frans

Frans

Date: 28 maart 2018
  • General Shopreview
  • snelle en goede afhandeling

Marie

Marie

Date: 27 maart 2018
  • General Shopreview
  • Snelle en keurige levering...hele mooie schermen, staan super..Ze zijn vrij eenvoudig op maat te maken.

J

J

Date: 20 maart 2018
  • General Shopreview
  • Snelle en behulpzame bezorger, was zelfs bereid om de planten bak op het balkon te brengen voor me ( mijn leeftijd 80 jr.) de planten bak overtrof zelfs mijn verwachtting erg mooi. Een tevreden klant.

Denise

Denise

Date: 16 maart 2018
  • General Shopreview
  • Overzichtelijke website en nette afhandeling van klantenservice door schade!

Irma

Irma

Date: 28 februari 2018
  • General Shopreview
  • Goed produkt en volgens afspraak geleverd

Marie-José

Marie-José

Date: 19 februari 2018
  • General Shopreview
  • Makkelijk en snel

Artikelen 91 tot 100 van 287 in totaal

per pagina