Klant winkelbeoordelingen

Tipinox

Tipinox

Date: 30 april 2018
  • General Shopreview
  • Erg tevreden over de rolgordijnen. Alleen de kleur is anders dan ik had verwacht. Op de foto lijkt het inderdaad OLIJF GROEN/GRIJS maar in werkelijkheid is het gewoon lichtbruin met donkerbruine lijntjes ertussen. Aangezien ik op kleur gekozen heb vond ik dit wel een beetje jammer. Verder een goed product!

siebe

siebe

Date: 26 april 2018
  • General Shopreview
  • Levering werd uitgesteld, dit was met name vervelend voor de vervoerder die nu de bloembakken in zn eentje moest lossen aangezien ik niet nog een dag vrij wilde nemen.
    De bloembakken van 60 cm hadden geen folie. Misschien vergeten of misschien verkeerd besteld door mij.

    Verder prima kwaliteit en goed afgewerkt.

Tanja

Tanja

Date: 23 april 2018
  • General Shopreview
  • Artikel voldoet aan hetgeen verwacht werd. prijs- kwaliteit is goed.
    Bezorging had iets beter kunnen worden afgestemd met de klant. s´ochtends om 8.00 uur een mailtje ontvangen dat de bestelling tussen 9 en 10 uur bezorgd zou worden. Beetje kort dag om dan nog iets te kunnen regelen voor de ontvangst. Misschien iets om over na te denken om dit de dag of 2 dagen voor bezorging door te geven.

bvba De Boeck-De Voster

bvba De Boeck-De Voster

Date: 17 april 2018
  • General Shopreview
  • prima service

P.L.M.

P.L.M.

Date: 11 april 2018
  • General Shopreview
  • We hebben onze barbeque keurig bezorgd gekregen.
    Het enige wat ik wel moet melden dat er geen quartzcoating nodig zou zijn, maar wat wij binnen hebben gekregen is nog onbehandeld

Marianne

Marianne

Date: 10 april 2018
  • General Shopreview
  • Snelle reactie

D

D

Date: 9 april 2018
  • General Shopreview
  • prima webshop en mega snelle levering.
    product was keurig verpakt en al met al mooie kwaliteit. (mooier dan bouwmarkt)

wim

wim

Date: 30 maart 2018
  • General Shopreview
  • Aankoop van schapen hekkens .

    Materiaal werd net geleverd en ziet er super goed uit qua kwaliteit .
    Het leveren duurde in totaal wel 15 dagen en ik kreeg ook pas een tracking code de dag van de levering zelf dus je zit wel wat in spanning van hoe en wanneer dus dat is wel jammer uiteraard .
    Verder zien we wel als ik alles heb kunnen plaatsen maar op het eerste zicht en qua gewicht kan er niet veel mis mee zijn :)

Frans

Frans

Date: 28 maart 2018
  • General Shopreview
  • snelle en goede afhandeling

Marie

Marie

Date: 27 maart 2018
  • General Shopreview
  • Snelle en keurige levering...hele mooie schermen, staan super..Ze zijn vrij eenvoudig op maat te maken.

Artikelen 31 tot 40 van 231 in totaal

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 24