Toebehoren

In deze catergorie vindt u toebehoren voor dubbelstaafmatten, zoals paalornamenten, paalkappen, bevestigingsmateriaal en hekwerken zichtband.

Bestelt u uw nieuwe toebehoren voor dubbelstaafmatten en palen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...

4 Resultaten

Waarom kiezen voor toebehoren dubbelstaafmatten

Wanneer u kiest voor toebehoren dubbelstaafmatten, dan kiest u voor accessoires van extreem hoge kwaliteit. Toebehoren wordt gebruikt voor de bevestiging en decoratie van de dubbelstaafmatten. Zichtband wordt veel toegepast voor het zichtdicht maken van de dubbelstaafmatten, geen doorkijk meer en volledige privacy.

Waaruit bestaat ons toebehoren dubbelstaafmatten

Onze toebehoren bestaat uit hoogwaardige kwaliteit bevestigingsmateriaal en paalornamenten volgens EN ISO 146 Stuurt u ons eenvoudig uw aanvraag even door. Wij mailen u een geheel vrijblijvende offerte.

Toebehoren dubbelstaafmatten kopen

Wilt u een degelijk toebehoren dubbelstaafmatten kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de dubbelstaafmatten zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een dubbelstaafmat niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken