Schanskorven

Schanskorven worden vaak als gevelbekleding, erfafscheiding of als een losstaand object zoals bijvoorbeeld een zitbank gebruikt. De voordelen van schanskorven zijn o.a. de ontwerpvrijheid, de waterdoorlaatbaarheid, schanskorven zijn vrij eenvoudig te verplaatsen en her te gebruiken wegens hun transportgemak en eenvoudige montage, duurzaam, de gebruikte materialen zijn vrijwel onverslijtbaar, de goede geluidsisolatie, geeft een natuurlijke uiterlijk, onderhoudsvriendelijk, milieuvriendelijk en natuurvriendelijk, stikstofoxiden en fijnstof worden afgevangen, zodat de concentraties in de buitenlucht afnemen.

Bestelt u uw schanskorven bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u schanskorven per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...

3 Resultaten

Waarom kiezen voor schanskorven

Wanneer u kiest voor schanskorven, dan kiest u voor een eenvoudig te plaatsen tuinafscheiding. Ook zijn schanskorven zeer geschikt als zitbank. U vult de schanskorven eenvoudig met stenen en u hebt een fraai decoratief element. Zowel voor een moderne tuin als voor een landelijke tuin geschikt.

Waaruit bestaan onze schanskorven

Schanskorven of steenkorven zijn korfen gepuntlast uit verzinkt draad. Deze zijn voorgemonteerd en eenvoudig te plaatsen. De draadsterkte is diameter ø4.5mm en maaswijdte 50x50mm, geleverd inclusief clips. Door twee zijden met de clips vast te zetten vormt u eenvoudig de korf

Schanskorven kopen

Wilt u degelijke en mooie schanskorven kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de schanskorven zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een schanskorf niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken