Barbecue accessoires

Barbecue accessoires voor betonnen barbecue zoals grillroosters in RVS en verchroomd, verlengstukken voor o.a. de schoorsteen en aslades in RVS.

Bestelt u uw nieuwe barbecue accessoires bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Waarom kiezen voor barbecue accessoires

Wanneer u kiest voor onze barbecue accessoires dan kiest u voor producten van hoogwaardige kwaliteit. Hier vindt u onze aslade of ons bio-grillrooster in rvs. Een bio-grillrooster vangt het vet op en voorkomt aanbranden van vlees en daarmee besmetting met kankerverwekkende PAK, dit komt uw gezondheid ten goede. Het vlees zal niet zo snel zwart aanbranden zoals bij een normaal grillrooster wel kan gebeuren. Onder barbecue accessoires vindt u ook het barbecue verlengstuk om de barbecue's beton te verhogen of te verlengen.

Waaruit bestaan onze barbecue accessoires

Onze grillroosters zijn of verchroomd of vervaardigd uit rvs. Voor ieder wat wils. Standaard wordt het verchroomde grillrooster meegeleverd in het pakket, maar een extra rooster kunt u natuurlijk altijd gebruiken. Het barbecue verlengstuk bestaat net als de barbecue's uit beton en is verkrijgbaar in de kleur grijs en rood.

Barbecue accessoires kopen

Wilt u degelijke en mooie barbecue accessoires kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de barbecue accessoires zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn barbecue accessoires niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes