Barbecue beton tuinhaard bbq nr. 9

Art.nr.: 81959360
€ 249,99 € 206,60
Leverbaar: Levertijd 3-10 dagen
Waardering:
90 % of 100
  • Lage prijzen
  • Hoge kwaliteit producten
  • Betrouwbaar bedrijf
  • Snelle levering
Barbecue beton van 195cm hoog, 93cm breed en 60cm diep. Gewicht ruim 300kg en kan ook als tuinhaard gebruikt worden. Snel en eenvoudig te monteren. Inclusief vuurvaste montagekit.

+ Hoogte 195cm, breedte 93cm, diepte 60cm
+ Gewicht 300kg
+ Inclusief vuurvaste siliconenkit
+ Geen behandeling met dure quartzcoating nodig
+ Te gebruiken als tuinhaard max. 2kg hout
+ Oorspronkelijke kleur is grijs (sfeerfoto)
+ Inclusief bouwtekening, eenvoudig op te bouwen
+ Te combineren met allerlei barbecue accessoires zoals o.a. rvs aslades voor het eenvoudig verwijderen van de asresten van briketten, rvs bio grillroosters, ter voorkoming dat het vlees aanbrandt en schoorsteen verlengstukken (optioneel)
+ Mooie beschermhoes die uw betonnen barbecue beschermt tegen weersinvloeden en vuil eveneens als optie leverbaar (optioneel)
+ Kwalitatief zeer hoogwaardig ovengedroogd berkenhout als optie leverbaar

Barbecue beton tuinhaard bbq beton nr.9 (max. 2kg hout) incl. vuurvaste siliconenkit, Geen quartzcoating nodig! Oorspronkelijk kleur is grijs. Afdekkapje kan recht of gebogen zijn, hierop heeft u verder geen invloed.

Zodra de eerste zonnestralen verschijnen, verspreidt de geur van houtskool en geroosterd vlees zich razendsnel. Wie een liefhebber van de barbecue is, kan denken aan de tuinhaard en barbecue ineen. Met behulp van de tuinhaard kunt u in de wintermaanden nog gezellig buiten in de tuin zitten, waarna u in de zomer gemakkelijk een barbecue paraat heeft staan. Het is gewoon een kwestie van een grillrooster erin of eruit halen. Uitgegeten? Dan gaat simpel de knetterende tuinhaard aan door het grillrooster eruit te halen. Een echte sfeermaker voor uw tuin.*Barbecue Tip: Brandt eerst een klein blokje hout voordat u de kolen op de barbecue gooit, dit geeft het vlees een heerlijke smaak! Vanwege de natuurlijkheid van de gebruikte materialen kan het voorkomen dat ondanks dezelfde recepten niet hetzelfde kleurenbeeld wordt gecreëerd. We adviseren om de barbecue te behandelen met betonverf.

Specificaties
Levertijd (in dagen) 3-10
Afmetingen 195x93x60cm / 300kgs
EAN 8718481760499
Kleur Grijs
Materiaal Beton
Schrijf uw eigen review
Jouw beoordeling voor "Barbecue beton tuinhaard bbq nr. 9"
Aantal sterren
Is dit hem?
Barbecue beton tuinhaard bbq nr. 9
Art.nr.: 81959360
Barbecue beton tuinhaard bbq nr. 9
Aanbevolen producten