Traptrede

Met een traptrede maakt u eenvoudig uw eigen trap. Wij leveren traptreden in verschillende lengtes. Onze traptreden worden o.a. toegepast in woningen, kantoren en voor industriële toepassingen.

Bestelt u uw nieuwe traptredes bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

5 Resultaten

5 Resultaten

Waarom kiezen voor traptreden

Met een traptrede van Intergard maakt u uw eigen trap geheel naar eigen wens. Wij leveren traptreden in verschillende lengtes. Onze traptreden kunnen o.a. toegepast worden in woningen, kantoren en voor industriële toepassingen.Traptreden van hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaar en op zware belasting getest.

Waaruit bestaan onze traptreden

Onze traptreden bestaan uit staal welke thermisch verzinkt is. Dit betekent, dat het staal beschermd wordt tegen roestvorming. Andere benamingen voor thermisch verzinkt zijn vuurverzinkt of volbad verzinking.

traptrede kopen

Wilt u degelijke en mooie traptrede kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de ijzerwaren zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn traptredes niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes