Bladhengen

Bladhengen worden gebruikt om tuinhekken, tuinpoorten, poorten, deuren te scharnieren. Alle bladhengen zijn geelverzinkt als bescherming tegen roestvorming wat de levensduur aanzienlijk verlengd en zijn geproduceerd volgens ISO en CE richtlijnen. Bladhengen zijn leverbaar in verschillende lengtes en materiaaldiktes.

Bestelt u uw nieuwe bladhengen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u bladhengen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

7 Resultaten

7 Resultaten

Waarom kiezen voor bladhengen

Wanneer u kiest voor onze bladhengen dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. Bladhengen hebben wij in allerlei maten en uitvoeringen. Geschikt voor de ophanging van uw poort, tuinpoort, tuinhek, kast of bij deksel van kisten. Een bladheng is een scharnier en heng ineen, u hebt bij dit product geen plaatduim nodig. Bladhengen zijn geschikt voor lichtere constructies. Ook zijn al deze producten uit voorraad leverbaar.

Waaruit bestaan onze bladhengen

Onze bladhengen zijn gefabriceerd uit geelverzinkt ijzer, deze behandeling wordt veel gebruikt om roestvorming te voorkomen.

Bladhengen kopen

Wilt u degelijke en mooie bladhengen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de bladhengen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn bladhengen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes