Kunstgras

Kunstgras voor de tuin of speelplaatsen hoogste kwaliteit, onderhoudsvriendelijk. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan de lengte en breedte weten wat u wilt laten bestraten en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Bestelt u uw nieuw kunstgras bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

7 Resultaten

7 Resultaten

Waarom kiezen voor een kunstgras

Hebt u er genoeg van om altijd maar druk te zijn met het onderhoud van uw gras? Het maaien en knippen, bemesten, sproeien, verticuteren en het mos verwijderen? Dan is kunstgras een prima oplossing voor u. Kunstgras geeft een natuurlijk uitstraling in tuin, op terrassen en balkons en is onderhoudsvriendelijk en kostenbesparend. Ook onder speeltoestellen wordt kunstgras steeds meer gebruikt, want kunstgras is een kindvriendelijk product. Natuurlijk levert Intergard ook grondpennen, gronddoek en zelfklevend plakband voor kunstgras, maar ook kwartszand voor het instrooien van kunstgras.

Waaruit bestaat ons kunstgras

Kunstgras bestaat uit synthetische vezels, anti UV polypropyleen, dit beschermt tegen UV stralen (zonlicht).

Kunstgras kopen

Wilt u degelijk en mooi kunstgras kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het kunstgras zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is kunstgras niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes