Speelhuisjes

In deze categorie vindt u onze speelhuisjes. Kinderen kunnen urenlang zorgeloos buiten spelen in hun eigen speelhuisje en beleven zo de leukste avonturen. Niets leuker dan een kopje thee te drinken met vriendinnetjes en vriendjes, ouders of opa en oma. Een speelhuisje prikkelt de fantasie van uw kind. I.p.v. binnen hangen voor de tv kunnen ze hun energie heerlijk buiten kwijt. Onze speelhuisjes zijn gemaakt van geïmpregneerd FSC® gecertificeerd hout en gaat jarenlang mee. U kunt het speelhuisje natuurlijk ook in elke gewenste kleur schilderen. Onze speelhuisjes worden geleverd inclusief montagehandleiding.

Bestelt u uw speelhuisjes bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u houten speeltoestellen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

6 Resultaten

6 Resultaten

Waarom kiezen voor onze speelhuisjes

Een speelhuisje brengt veel fantasie in uw kind naar boven. Alleen of samen met andere kinderen (of een volwassenen) kunnen zij zich urenlang vermaken. Wat te denken van een kopje thee drinken met iets lekkers, of winkeltje spelen, ridders en prinsessen of lekker een boekje lezen of een spelletje doen binnen. Ze zullen helemaal op gaan in hun eigen wereld. Welk kind wil nu niet zijn eigen speelparadijsje!

Waaruit bestaan onze speelhuisjes

Onze speelhuisjes zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout. Het is geïmpregneerd voor een langere levensduur. We hebben speelhuisjes met en zonder vloer in het assortiment. Het wordt geleverd ramen en deuren. Het speelhuisje wordt geleverd inclusief bouwtekening en is te beitsen of te verven in de kleur die u wenst.

Speelhuisjes kopen

Wilt u degelijke en mooie speelhuisjes kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een speelhuisje niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes