Nestschommels

Op deze pagina vindt u onze professionele nestschommels gekeurd volgens de laatste TÜV EN1176 richtlijnen en daarmee geschikt voor openbare speelplaatsen en speeltoestellen. Ons assortiment voor openbare speelplaatsen bestaat verder uit allerlei professionele schommels, wipwappen, glijbanen maar zelfs kabelbanen en klimpiramides. Kortom kwalitatief zeer hoogwaardige en goedgekeurde speeltoestellen voor zeer lage prijzen.

Bestelt u uw nieuwe nestschommel bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor een nestschommel

Heerlijk met meerdere kinderen in een schommel zitten, liggen of staan. Grote of kleine kinderen hebben veel plezier in een nestschommel. Deze zijn ook geschikt voor kinderen die een wat mindere motoriek hebben, of minder valide zijn. En natuurlijk ook perfect voor volwassenen: ontspannen in de schommel liggen dromen of lekker een goed boek lezen. Een nestschommel is niet alleen geschikt voor speelplaatsen, maar ook voor privé gebruik, om aan uw eigen speeltoestel te bevestigen. Speeltoestellen voor openbare speelplaatsen en de bijbehorende artikelen zijn alleen te bestellen met de optie transport i.v.m. het op aanvraag fabriceren van deze goederen. Producten die op aanvraag gemaakt worden kunnen niet geretourneerd worden. Helaas is afhaling te Wierden ook niet mogelijk bij deze producten.

Waaruit bestaan onze nestschommels

De vogelnestschommel heeft een ø95cm in metalen frame. De hoogte is 180cm hoogste kwaliteit TÜV gekeurd volgens EN 1176 veiligheidsvoorschriften met een robuust beklede stalen ring , de ophangingstouwen zijn ø16mm long-life met staaldraad, de touwen van de schommel zijn ø7mm en hebben een draagcapaciteit van 200kg.

Nestschommel kopen

Wilt u degelijke en mooie nestschommel kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de nestschommel zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn nestschommels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes