Vijver

Wie wil er nu niet genieten van de natuur in eigen tuin, een vijver is vaak een juweeltje voor uw tuin. Al dan niet voorzien van een waterornament waardoor u heerlijk kunt ontspannen in uw eigen vertrouwde omgeving. Een zeer breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige vijverbenodigdheden vindt u op deze pagina. 0f het nu gaat om waterornamenten, vijverdecoratie, vijverfolie of fonteintpompen, hier bent u op het juiste adres.

Bestelt u uw vijver benodigdheden bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

26 Resultaten

26 Resultaten

Waarom kiezen voor vijver

Wanneer u kiest voor een vijver, dan kiest u voor een echte sfeermaker voor uw tuin veelal uitgebreid met accessoires zoals waterornamenten, vijverdecoratie en verlichting. Een vijver in uw tuin staat garant voor eindeloos genieten van een stukje natuur. U kunt natuurlijk vissen in de vijver laten zwemmen, maar in de vijver mogen natuurlijk ook niet de waterplanten en zuurstofplanten ontbreken. Zuurstofplanten zorgen voor een heldere vijver en geven rechtstreeks zuurstof af aan het water. Denk hierbij aan Waterpest of Bronmors. Daarnaast staan waterlelies natuurlijk prachtig in uw vijver. U zult verbaasd staan hoeveel dieren een vijver aantrekt zoals libelles, vlinders maar ook kikkers. Verstandig is het om vooraf een plattegrond van de tuin te maken en te bepalen wat voor een soort vijver u wenst. U bepaalt de plek en graaft hiervoor een gat. In dat gat plaatst u de voorgevormde vijver. De ruimte rondom vult u stapsgewijs met zand. Voor een goede verdeling van het zand rondom sproeit u het zand meermaals nat. Om de vijver te vullen gebruikt u leidingwater. In ons assortiment vindt u voorgevormde vijvers in verschillende afmetingen. Uiteraard ook diverse decoratie voor uw vijver. Wat uw keuze ook is, wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment

Waaruit bestaat onze categorie vijver

Onze categorie vijver bestaat uit voorgevormde vijvers in verschillende maten. Waterroosters voor het maken van een fontein ook in verschillende afmetingen. Deze plaatst u eenvoudig op een kuip. Fonteinpompen en natuurlijk de decoratieve waterornamenten die veelal uit graniet en natuursteen bestaan. Deze zijn inclusief pomp en ledverlichting. Wilt u uw vijver opleuken met een reiger, flamingo of zwaan? Ook deze vindt u bij ons in het assortiment. Of u nu kiest voor modern of klassiek bij ons vindt u een ruim aanbod.

Vijver kopen

Wilt u een degelijke en mooie vijver kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een vijver niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen, tuinverlichting of sierbestrating