Tuinheksluitingen

Tuinheksluitingen worden gebruikt voor het afsluiten van tuinhekken en tuinpoorten. Voorbeelden zijn o.a. de automatische tuinheksluiting, boerenklinkstel of vlechtschermdeursluiting. Alle tuinheksluitingen zijn verzinkt ter voorkoming van vroegtijdige roestvorming.

Bestelt u uw nieuwe tuinheksluitingen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u tuinheksluitingen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

9 Resultaten

9 Resultaten

Waarom kiezen voor tuinheksluitingen

Wanneer u kiest voor onze tuinheksluitingen dan kiest u producten van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. In ons assortiment vindt u tuinheksluitingen in allerlei soorten en maten. In verzinkt maar ook in rvs uitvoeringen. Om uw tuinpoorten, poorten of deuren af te sluiten. Ook kunt u bij ons terecht voor een grondgrendel of oploopplaat.

Waaruit bestaan onze tuinheksluitingen

Onze tuinheksluitingen hebben we in verschillende uitvoeringen, geelverzinkt, vuurverzinkt of rvs roestvrijstaal. Deze behandelingen worden gebruikt om roestvorming te voorkomen.

Tuinheksluitingen kopen

Wilt u degelijke en mooie tuinheksluitingen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de tuinheksluitingen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn tuinheksluitingen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes