Muurplaatanker

Muurplaatankers worden gebruikt om houten balken, muurplaat, die bovenop muren van stenen gebouwen liggen als overgang naar het dak te verankeren. Onze muurplaatankers zijn van EU makelij en gekeurd volgens de richtlijnen. De muurplaatankers zijn verzinkt ter voorkoming van vroegtijdige roestvorming.

Bestelt u uw nieuwe muurplaatanker bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

9 Resultaten

9 Resultaten

Waarom kiezen voor een muurplaatanker

Muurplaatankers worden gebruikt voor het verankeren van muurplaten. Onze muurplaatankers zijn van EU makelij en gekeurd volgens de richtlijnen. Wij leveren muurplaatankers in verschillende afmetingen en diktes.

Waaruit bestaaT onze muurplaatanker

Muurplaatankers bestaan uit staal welke verzinkt is. Dit betekent dat het roestvorming voorkomt.

Muurplaatanker kopen

Wilt u een degelijke en mooie muurplaatanker kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de muurplaatankers zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn muurplaatankers niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes