Plaatduim RVS

Plaatduimen voor duimheng poorten tuinpoorten RVS roestvrijstaal, kwalitatief hoogwaardig Europees product. Plaatduimen RVS worden in combinatie met duimhengen RVS gebruikt als ophangsysteem bij het monteren van tuinpoorten of houten poorten, poortdeuren, deuren en houten tuinpoortjes van tuinhekken. De plaatduimen worden aan de ene kant aan de houten paal of houtwerk bevestigd, de duimhengen aan de poort waarna men de poort eenvoudig in de plaatduimen kan hangen. Een snel en eenvoudig systeem om tuinpoorten te plaatsen.

Bestelt u uw nieuwe plaatduimen RVS voor duimhengen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

1 Resultaten

1 Resultaten

Waarom kiezen voor plaatduim RVS

Ons assortiment plaatduimen RVS zijn producten van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. Plaatduimen RVS staan bekend om zijn sterke eigenschappen en gebruikt u in combinatie met een duimheng. Geschikt voor de ophanging van uw poort, tuinpoort of tuinhek. De plaatduim RVS hebben we in verschillende diameters leverbaar, deze moet overeenkomen met de diameter van uw duimheng.

Waaruit bestaat onze plaatduim RVS

Onze plaatduim RVS is gefabriceerd uit roestvrij staal, ook wel inox genoemd. Deze behandeling wordt gebruikt om roestvorming te voorkomen. RVS bestaat hoofdzakelijk uit ijzer, nikkel, chroom en koolstof. Ook hebben we plaatduimen in verschillende uitvoeringen zoals geelverzinkt, vuurverzinkt en ook zwart cataforese in model rustica voor een rustieke uitstraling. Cataforese is een milieuvriendelijk lakproces, de plaatduim wordt in een vloeistof bad met cataforeselak ondergedompeld. Dit is een elektrostatisch proces.

Plaatduimen RVS kopen

Wilt u degelijke en mooie plaatduimen RVS kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de plaatduimen RVS zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn plaatduimen RVS niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes