Houten speeltoestellen

Buiten spelen is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Ze laten hun fantasie de vrije loop, bouwen weerstand op, versterkt het immuunsysteem en het is goed voor de ontwikkeling van hun motoriek. Met een speeltoestel van InterGard wordt deze ontwikkeling nog eens extra gestimuleerd. Klimmen, glijden, schommelen. Noem maar op, InterGard biedt het allemaal!

Houten speeltoestellen waaronder houten schommels, houten speeltorens, houten zandbakken, houten speelhuisjes, maar ook kits of bouwdozen waarmee u zelf een houten speeltoestel kunt bouwen vindt u in deze categorie. Daarnaast kunt u met het uitgebreide speelattributen assortiment eenvoudig uw speeltoestel uitbreiden. Het gebruikte hout is FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer. Tevens bieden wij speeltorens aan voor openbare speelplaatsen en scholen, welke allemaal gecertificeerd zijn volgens de laatste richtlijnen.

Bestelt u uw nieuwe houten speeltoestellen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer
Pagina

41 Resultaten

Pagina

41 Resultaten

Waarom kiezen voor een houten speeltoestel

Wanneer u kiest voor een houten speeltoestel, dan kiest u voor speelplezier waarbij uw kind helemaal los kan gaan in zijn/haar fantasie. Ze zullen niet snel uitgespeeld raken en steeds weer iets nieuws ontdekken. Dit is erg goed voor de ontwikkeling van uw kind(eren). Wat is nu leuker dan samen te spelen, want er is ruimte voor meerdere kinderen en telkens iets nieuws te beleven. Natuurlijk bent u altijd zelf in de buurt, wat voor ouder en kind een veilig gevoel is. Daarbij kunt u ook afwisselen, want wij hebben ook glijbanen , ringen en rekstokken te koop, die bevestigd kunnen worden aan een houten speeltoestel.

Waaruit bestaan onze houten speeltoestellen

Onze houten speeltoestellen bestaan uit robuust milieuvriendelijk hout uit verantwoord bosbeheer. Alle gebruikte materialen, speelaccessoires en speelattributen zijn kwalitatief hoogwaardig en houden rekening met de zachte handjes van kinderen, geven maximale grip en voldoen aan de hoogste veiligheids- en gezondheidseisen. Nergens scherpe randen, alles is afgerond, weersbestendig en UV-bestendig. Natuurlijk zijn de houten schommel speeltoestellen inclusief bevestigingsmateriaal. Tevens verkopen wij paalhouders voor speeltoestellen, rondhout, thermisch verzinkt voor verankering van speeltoestellen en speeltoestelverbinders in diverse kleuren.

Kwaliteit van de houten speeltoestellen

Voor onze speeltoestellen gebruiken wij FSC®-gecertificeerd hout met duurzame materialen Al het hout van de schommels, speelhuisjes, speeltoestellen, speeltorens en zandbakken zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout dat jarenlang meegaat. Dit keurmerk staat voor duurzaam bosbeheer. De producten zijn getest door het TÜV keurmerk zodat u uw kinderen veilig kunt laten spelen. Al onze FSC ®- gecertificeerde producten herkent u aan het FSC ® -logo.

Houten speeltoestel kopen

Wilt u een houten speeltoestel kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u het artikel voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn houten speeltoestellen of is een schommel speeltoestel niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinhuisjes, speeltoestellen of sierbestrating