Bamboestokken

Kwalitatief hoogwaardige bamboestokken of tonkinstokken te gebruiken voor tuinschermen schuttingen, maar ook voor leibomen, het opkweken en ondersteunen van groente en fruit of het maken van rekken. Ook vaak gebruikt voor insectenhuisjes en bijenhuisjes of als speelgoed. Behalve dat bamboestokken meestal gebruikt worden ter ondersteuning van leibomen, bomen, bloemen en planten, worden ze ook vaak gebruikt voor creatieve vakken of initiatieven op scholen en verenigingen.

Bestelt u uw nieuwe bamboestokken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u bamboestokken per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...

9 Resultaten

9 Resultaten

Waarom kiezen voor bamboestokken?

Bamboestokken hebben vele mogelijkheden. Behalve ter bevestiging van uw bamboemat, zijn ze ook zeer geschikt als ondersteuning van uw tuin, zoals het verbinden van leilindes of leibomen, als geleider van klimplanten, of voor uw moestuin. Ook worden ze vaak gebruikt voor insectenhuisjes, een bijenhuis of als speelgoed. Ook op scholen en verenigingen worden bamboestokken of tonkinstokken vaak gebruikt voor creativiteit.

Waaruit bestaan onze bamboestokken

De bamboeplant is milieuvriendelijk, het groeit snel en er hoeven geen bomen voor gekapt worden. Bamboe geeft een natuurlijke sfeer in uw tuin en is een goed alternatief voor hout.

Bamboestokken kopen

Wilt u degelijke en mooie bamboestokken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de bamboestokken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de bamboestokken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes