Bamboestokken

Kwalitatief hoogwaardige bamboestokken of tonkinstokken te gebruiken voor tuinschermen schuttingen, maar ook voor leibomen, het opkweken en ondersteunen van groente en fruit of het maken van rekken. Ook vaak gebruikt voor insectenhuisjes en bijenhuisjes of als speelgoed. Behalve dat bamboestokken meestal gebruikt worden ter ondersteuning van leibomen, bomen, bloemen en planten, worden ze ook vaak gebruikt voor creatieve vakken of initiatieven op scholen en verenigingen.

Bestelt u uw nieuwe bamboestokken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u bamboestokken per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

14 Resultaten

14 Resultaten

Waarom kiezen voor bamboestokken?

Bamboestokken hebben vele mogelijkheden. Behalve ter bevestiging van uw bamboemat, zijn ze ook zeer geschikt als ondersteuning van uw tuin, zoals het verbinden van leilindes of leibomen, als geleider van klimplanten, of voor uw moestuin. Ook worden ze vaak gebruikt voor insectenhuisjes, een bijenhuis of als speelgoed. Ook op scholen en verenigingen worden bamboestokken of tonkinstokken vaak gebruikt voor creativiteit. Bamboestokken worden gesnoeid, bamboe behoort tot de snelst groeiende planten ter wereld, de keuze voor bamboestokken betekent daarmee dat u een milieuvriendelijk product koopt zonder dat daarvoor bomen hoeven worden gekapt, u voorkomt daarmee ten dele boskap. Bamboe groeit bovendien 15 keer zo snel en levert 20% meer zuurstof op dan bomen. Na de oogst herstelt een bamboebos zich snel. Bamboe groeit via een wortelstelsel, waardoor herplanting niet nodig is, bovendien is bij de groei vrijwel geen insecticiden, pesticides en kunstmest nodig, de wortels van bamboe houden de bodem goed vast, waardoor ze erosie voorkomen en tenslotte vergt bamboe weinig water en kan vrijwel over ter wereld groeien.

Waaruit bestaan onze bamboestokken

De bamboeplant is milieuvriendelijk, het groeit snel, heeft weinig water nodig en er hoeven geen bomen voor gekapt te worden. Bamboe geeft een natuurlijke sfeer in uw tuin en is een goed alternatief voor hout.

Bamboestokken kopen

Wilt u degelijke en mooie bamboestokken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de bamboestokken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de bamboestokken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes