Hardhouten schuttingen

Deze hardhouten schuttingen zijn allen gemaakt van hoogwaardig hardhout, duurzaamheidsklasse I, gemaakt van FSC hout uit maatschappelijk verantwoord bosbeheer, wat wil zeggen dat de flora en fauna niet wordt aangetast. Ons hardhout heeft een lange levensduur, is bij de aanschaf iets duurder, maar op termijn een stuk goedkoper vanwege haar ecologische duurzaamheid. Wij geven daarom ook 25 jaar GARANTIE op ons hardhout.

Bestelt u uw nieuwe hardhouten schuttingen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze hardhouten schuttingen.

lees meer...

11 Resultaten

11 Resultaten

Waarom kiezen voor hardhouten schuttingen

Wanneer u kiest voor een hardhouten schutting, dan kiest u voor een zeer duurzame en solide tuinafscheiding waar u jarenlang plezier van zult beleven. De hardhouten tuinschermen hebben een hoge duurzaamheidsklasse en gaan langer mee dan de grenen tuinschermen. Vandaar dat we op hardhout 25 jaar fabrieksgarantie geven.

Waaruit bestaan onze hardhouten schuttingen

Onze hardhouten schuttingen bestaan uit hardhouten planken.Het aantal planken bepaalt de zichtdichtheid van het tuinscherm. Deze schuttingen worden geschroefd in rvs. Hardhouten schuttingen hebben een zeer lange levensduur.

Plaatsen van de schuttingen

Per schutting heeft u 1 set L-beslag nodig, waarmee u de schutting aan de houten paal bevestigd. Ons L-beslag is los verkrijgbaar, maar ook per set. Deze zijn verpakt per 4 stuks op kaart inclusief de schroefjes.De houten palen plaatst u in de huls van de puntpaalhouder, die u vooraf in de grond heeft gespiest of geslagen. Indien u kiest voor langere houten palen, dan heeft u geen puntpaalhouders nodig. De schuttingen zijn verder eenvoudig op maat te zagen, mocht het niet geheel passen.

Betonpalen en betonplaten

De houten schuttingen zijn eventueel ook te combineren met betonpalen en betonplaten. Onze betonpalen en betonplaten zijn verkrijgbaar in grijs en in antraciet. Alle betonpalen en betonplaten zijn gemaakt van gewapend beton waarin staal is verwerkt. U kunt de betonpalen los in de grond plaatsen, maar voor extra stevigheid kunt u de betonpalen ook in snelbeton storten. Dit beton stort u rondom de betonpaal en wordt snel hard. De betonpalen zijn verder voorgeboord waardoor de houten tuinschermen van de hout beton schutting snel en eenvoudig te bevestigen is aan de betonpaal met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Tenslotte zijn de betonpalen voorzien van een uitsparing zodat de betonplaat snel en eenvoudig in de betonpaal geplaatst kan worden, zonder extra handelingen. Indien u hoeken heeft, dient u het volgend hoekprofiel op de betonpaal te monteren voor de betonplaat

Afdeklatten

Afdeklatten voor schuttingen zijn als optie verkrijgbaar en geven de schutting een mooie afwerking. Bovendien zorgt de afdeklat ervoor dat de houten tuinschermen worden beschermd tegen vocht en weersinvloeden, wat de levensduur van het tuinscherm nog eens extra verlengd, daar water niet in het tuinscherm trekt.

Plaatsen van hout beton schuttingen

Plaatsingskosten bedragen €15,- per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, stuur dan een mail naar info@intergard.nl en laat ons dan het aantal strekkende meters weten wat u nodig heeft. U krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Hardhouten schuttingen kopen

Wilt u een degelijke en mooie hardhouten schutting kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de hardhouten schutting zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een schutting niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken