Vlonderschroeven

Onze professionele rvs vlonderschroeven voor vlonders behoren kwalitatief tot het hoogste marktsegment, de schroeven zijn zelfborend, RVS topkwaliteit, professioneel met boorkop en freesribben met versterkte torx. Kop tx25 speciaal ontwikkeld om snel in hardhout te schroeven. Professionele vlonderbouwers gebruiken vrijwel alleen deze schroeven om vlonderplanken te plaatsen.

Bestelt u uw vlonderschroeven bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...

6 Resultaten

6 Resultaten

Waarom kiezen voor vlonderschroeven

Wanneer u kiest voor onze vlonderschroeven dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Zoals de naam van het product al zegt gebruikt u deze schroeven voor het plaatsen van o.a. vlonderplanken. Geschikt voor het plaatsen van vuren, hardhouten en composiet vlonderplanken. Leverbaar in verschillende maten. Voorboren is niet nodig. Wij adviseren u om geen spijkers te gebruiken voor het plaatsen van uw vlonderplanken, dit i.v.m. mogelijke roestvorming en spijkers hebben de neiging om omhoog te komen op den duur.

Waaruit bestaan onze vlonderschroeven

Onze vlonderschroeven bestaan bestaan uit roest vrij staal en hebben een versterkte Torx kop.

Vlonderschroeven kopen

Wilt u degelijke en mooie vlonderschroeven kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de vlonderschroeven zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de vlonderschroeven niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of bevestigingsmateriaal