Vlonderschroeven

Onze professionele rvs vlonderschroeven voor vlonders behoren kwalitatief tot het hoogste marktsegment, de schroeven zijn zelfborend, RVS topkwaliteit, professioneel met boorkop en freesribben met versterkte torx. Kop tx25 speciaal ontwikkeld om snel in hardhout te schroeven. Professionele vlonderbouwers gebruiken vrijwel alleen deze vlonderplanken schroeven om vlonderplanken te plaatsen.

Bestelt u uw vlonderschroeven bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

6 Resultaten

6 Resultaten

Waarom kiezen voor vlonderschroeven

Wanneer u kiest voor onze vlonderplank schroeven dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Zoals de naam van het product al zegt gebruikt u deze schroeven voor het plaatsen van o.a. vlonderplanken. Geschikt voor het plaatsen van vuren, hardhouten en composiet vlonderplanken. Leverbaar in verschillende maten. Voorboren is niet nodig. Wij adviseren u om geen spijkers te gebruiken voor het plaatsen van uw vlonderplanken, dit i.v.m. mogelijke roestvorming. Bovendien hebben spijkers de neiging om omhoog te komen op den duur. Vlonderplank schroeven schroeft u in 1 beweging vast. Bij hardhouten vlonderplanken kunt de plank voorboren met een hardhoutboor. Deze moet dunner zijn dan de schroeven die u gaat gebruiken. Ook de montageclips en hardhout olie voor vlonderplanken vindt u in ons assortiment.

Waaruit bestaan onze vlonderschroeven

Onze vlonderplank schroeven bestaan bestaan uit roest vrij staal en hebben een versterkte Torx kop. Ook mantageclips voor vlonderplanken vindt u in ons assortiment. Voor het onzichtbaar monteren van vlonderplanken. Om de 40cm gebruikt u een montageclip. Verpakt per 100 stuks.

Vlonderschroeven kopen

Wilt u degelijke en mooie vlonderschroeven kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de vlonderschroeven zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de vlonderschroeven niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of bevestigingsmateriaal