Bamboe rolgordijnen

Rolgordijn bamboe jaloezie, handgemaakt met natuurlijke materialen van uitstekende kwaliteit, ontworpen om sfeer en intimiteit te creëren in uw woonomgeving gemaakt met baleinen van bamboe. De hoogtes kunnen afwijken. Compleet met ophanghaakjes.

Bestelt u uw nieuwe bamboe rolgordijnen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u bamboe rolgordijnen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...
Pagina

46 Resultaten

Waarom kiezen voor bamboe rolgordijnen

Wanneer u kiest voor onze bamboe rolgordijnen dan kiest u voor een handgemaakt product van hoogwaardige kwaliteit. Kiezen voor bamboe is kiezen voor een milieubewust, duurzaam en sfeervol rolgordijn. Onze bamboe rolgordijnen worden zowel binnen als buiten toegepast en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. De rolgordijnen hebben ophanghaakjes en rolt u gemakkelijk omhoog en omlaag via het oprolsysteem. Voor ieder wat wils.

Waaruit bestaan onze bamboe rolgordijnen

Onze bamboe rolgordijnen zijn handgemaakt en gemaakt met baleinen van bamboe. Ook bieden we u een goedkoper alternatief aan die gemaakt is van gepelde bamboestaafjes.

Bamboe rolgordijnen kopen

Wilt u degelijke en mooie bamboe rolgordijnen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de rolgordijnen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn rolgordijnen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes