Bamboe rolgordijnen

Rolgordijn bamboe jaloezie, handgemaakt in verschillende kleuren van natuurlijke materialen met een mooie bies van uitstekende kwaliteit, ontworpen om sfeer en intimiteit te creëren in uw woonomgeving gemaakt met baleinen van bamboe. Voor binnen of om je veranda ermee te decoreren zijn deze bamboe zonweringen ideaal. Onze bamboe rolgordijnen worden compleet met ophanghaakjes geleverd.

Bestelt u uw nieuwe bamboe rolgordijnen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u bamboe rolgordijnen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer
Pagina

45 Resultaten

Pagina

45 Resultaten

Waarom kiezen voor bamboe rolgordijnen

Wanneer u kiest voor onze rolgordijnen voor binnen dan kiest u voor een handgemaakt product van hoogwaardige kwaliteit. Kiezen voor bamboe is kiezen voor een milieubewust, duurzaam en sfeervol rolgordijn. Onze bamboe rolgordijnen worden zowel binnen als buiten toegepast en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Niet alleen als raamdecoratie maar ook worden deze rolgordijnen vaak gebruikt als zonwering onder een carport of overkapping. De rolgordijnen van bamboe geven een goede bescherming tegen zon en inkijk, werken dus zonwerend en verduisterend, maar u kunt wel van binnen naar buiten kijken. Onze bamboe rolgordijnen zijn tenslotte zijn CO2 neutraal en recyclebaar. Eigenschappen van bamboe is o.a. dat het snel groeit, het milieu weinig belast, het sterk, flexibel en duurzaam is. Bamboe is een grassoort dat erg snel groeit, deze kan wel tot 90cm per dag groeien. Het is een van de meest duurzame planten ter wereld. Deze kan geoogst worden zonder dat de plant vernietigt wordt. Bamboe is een zeer duurzame optie t.o.v. bijvoorbeeld hardhout. De rolgordijnen hebben ophanghaakjes en rolt u gemakkelijk omhoog en omlaag via het oprolsysteem en zijn eenvoudig zelf in te korten. Voor ieder wat wils dus. Bij het plaatsen van een bamboe rolgordijn is het belangrijk dat u het plaatst waar het niet met regen en vocht in contact komt, anders is de kans op schimmelvorming groot. Let u er wel op dat het een ophangsysteem betreft met koordjes dit ivm wurgingsgevaar bij kleine kinderen.

Waaruit bestaan onze bamboe rolgordijnen

Onze bamboe rolgordijnen zijn handgemaakt en gemaakt met baleinen van bamboe. Deze zijn eenvoudig in breedte in te korten. Ook bieden we u een goedkoper alternatief aan die gemaakt is van gepelde bamboestaafjes. Rolgordijnen bamboe zijn verkrijgbaar in de breedtes 100cm, 120cm en 150cm. De hoogte van een rolgordijn bamboe is 200cm. In diverse kleuren zijn de bamboe gordijnen verkrijgbaar.

Bamboe rolgordijnen kopen

Wilt u degelijke en mooie bamboe rolgordijnen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de bamboe rolgordijnen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn rolgordijnen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes