Tuinschuurtjes

Houten tuinschuurtjes chroomvrij geimpregneerd wat de levensduur van het hout aanzienlijk verlengd. Ideaal voor het opbergen van tuingereedschap, tuinkussen, fietsen en andere tuinartikelen. Compleet met beslag, bevestigingsmateriaal en constructietekening. Bestelt u uw nieuwe tuinkschuurtje bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

3 Resultaten

3 Resultaten

Waarom kiezen voor tuinschuurtjes

Tuinschuurtjes zijn een ideale oplossing voor het opbergen van uw fietsen, tuingereedschap en overige tuinattributen zoals bijvoorbeeld uw bezems, harken Te plaatsen in iedere tuin. In ons assortiment vindt u verschillende afmetingen en modellen.

Waaruit bestaan onze tuinschuurtjes

Onze tuinschuurtjes bestaan uit geïmpregneerd grenen hout en zijn inclusief hang- en sluitwerk. FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer.

Tuinschuurtjes kopen

Wilt u degelijke en mooie tuinschuurtjes kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de tuinschuurtjes zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de tuinkasten niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals opbergkasten,tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating Bent u tevens op zoek naar een manier om uw lelijke kliko op te bergen? Kijk dan ook eens op kliko ombouw