Kasseien

Kasseien of kinderkopjes van natuurstenen graniet geven als sierbestrating een nostalgische sfeer en worden vaak als paden, terras of oprit aangelegd. In de oudheid en Middeleeuwen werden kasseien vaak gebruikt voor het aanleggen van verharde wegen. De laatste trend is dat ze gebruikt worden als wegverharding in kinderrijke woonwijken, zodat aankomende auto's op tijd worden gehoord. Geen overbodige luxe met de opkomst van de hybride en electrische auto's.

Bestelt u uw nieuwe kasseien bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u kasseien per halve of volle vracht in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...

3 Resultaten

Waarom kiezen voor kasseien

Kasseien worden vaak gebruikt als oprit of oprijlaan. Maar ook onder een veranda of als terras of rondom een vijver. Kasseien geven een oud en middeleeuwse aanblik van uw tuin. Kasseien of kinderkopjes zijn waterdoorlatend en hebben weinig onderhoud nodig. Kasseien kunnen in verschillende verbanden gelegd worden, zoals wild verband of half verband. Intergard levert kasseien in verschillende kleuren.

Waaruit bestaan onze kasseien

De kasseien zijn gemaakt van graniet. Dit is een hardgesteente, die diep in de aarde vindbaar is.

Opsluitbanden voor kasseien

Opsluitbanden worden gebruikt voor het vastzetten van uw sierbestrating, paden en opritten, zodat de bestrating niet wegzakt, kieren krijgt en instabiel wordt. Ook wordt het gebruikt om grind en sierplit in te sluiten. Het goed insluiten met opsluitbanden voorkomt ook dat onkruid een kans krijgt door kiervorming. Door opsluitbanden zorgt u er dus voor dat uw sierbestrating er strak uit blijft zijn en niet verzakt.

Kasseien kopen

Wilt u degelijke en mooie kasseien kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u kasseien zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn kasseien niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes