Kliko ombouw

Hieronder vindt u onze ombouw kliko, container ombouw, klikoberging, klikokast of containerbergingen voor afvalcontainers, vuilcontainers, otto, of GFT-bak enkel, dubbel of triple kliko ombouw 1 container, kliko ombouw 2 containers of kliko ombouw 3 containers, geschikt voor kliko's van 240 liter. Deze kliko ombouw container ombouw containerbergingen zijn gemaakt van duurzaam geïmpregneerd grenen wat de levensduur sterk verlengd, bovendien zijn de containerbergingen staal versterkt met een verzinkte beugel voor extra stabiliteit en inclusief bevestigingsmateriaal, hang- en sluitwerk en een technische tekening. Het gebruikte hout is FSC gecertificeerd wat staat voor verantwoord bosbeheer. Deze kliko ombouw containerbergingen bestaan uit kant en klare modules en zijn daarom snel en eenvoudig op te bouwen. Met deze mooie ombouw kliko zijn die lelijke groen en grijze afvalcontainers eindelijk mooi uit het zicht.

Bestelt u uw nieuwe kliko ombouw bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer over onze kliko ombouw 

Ons assortiment

Meer

16 Resultaten

16 Resultaten

Waarom kiezen voor een kliko ombouw

Wanneer u kiest voor een kliko ombouw of container ombouw dan kiest u voor een product waarmee u eindelijk die lelijke kliko's of afvalcontainers uit het zicht hebt. Nooit meer tegen die lelijke bakken aankijken maar een keurige houten of kunststof kliko ombouw. Bovendien heeft u door het plaatsen van een kliko ombouw ook minder last van stankoverlast en ongedierte. Ratten en muizen zijn dol op afval en zullen veelal ’s nachts op pad gaan. Daarnaast brengen ze vaak ziektes met zich mee en dat is schadelijk voor uw gezondheid. Ook zult u minder last van fruitvliegjes en wespen hebben met het plaatsen van een kliko ombouw. In ons assortiment vindt u verschillende modellen kliko ombouw, voor 1, 2 en zelfs voor het opbergen van 3 kliko’s. Het hout is grotendeels gemonteerd. U hoeft het alleen nog op te bouwen. De kliko ombouw heeft een deksel die u eenvoudig aan de deksel van de kliko kunt bevestigen zodat u niet de kliko steeds met uw handen hoeft te openen. Deze gaat in 1 beweging mee omhoog. Een kliko ombouw of container ombouw is ook ideaal te plaatsen bij bedrijfspanden. Geen lelijke afvalbakken meer in het zicht voor het pand. Een kliko ombouw of container ombouw is natuurlijk te plaatsen in iedere tuin.

Waaruit bestaat onze kliko ombouw

Onze kliko ombouw of container ombouw bestaat uit FSC gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer. Het gebruikte hout is grenen en is onder hoge druk geïmpregneerd om vroegtijdige houtrot te voorkomen. Verder is de kliko ombouw inclusief het hang- en sluitwerk, zoals kettingen, zodat u in 1 handeling de bovenstaande klep gelijktijdig met de kliko kunt openen, scharnieren en grendels voor de deurtjes, zodat u die mooi kunt afsluiten en natuurlijk het overige bevestigingsmateriaal zoals schroeven en een duidelijke montagetekening met instructies. Verder heeft u bij beide houten ombouw kliko een staal versterkte vuurverzinkte beugel, dit om het doorhangen van het hout te voorkomen en vroegtijdige verrotting tegen te gaan. De staalversterkte beugel is vuurverzinkt behandeld om roestvorming van het staal te voorkomen. De kliko ombouw bestaat uit kant en klare modules en is in een handomdraai op te bouwen. Ook hebben we een kliko ombouw van kunststof in ons assortiment. Zowel voor kliko's van 120L als 240L. Het voordeel van kunststof is dat dit oneindig meegaat. Ook kunt u de kunststof kliko ombouw gebruiken als opslag van bijvoorbeeld tuinkussens en andere tuinbenodigdheden.

Kliko ombouw kopen

Wilt u een degelijke en mooie kliko ombouw kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de kliko ombouw zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is de kliko ombouw niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating

Terug naar de producten