Rusty slate terrastegels

Prachtige natuurstenen terrastegels of tuintegels Rusty Slate leisteen, hoogste kwaliteit. Onze Rusty Slate tegels dankt haar naam aan de wat oud roestige kleur en is verkrijgbaar in verschillende maten. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan de lengte en breedte weten wat u wilt laten bestraten en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd. Alle vermelde prijzen zijn per m2.

Bestelt u uw nieuwe Rusty slate tegels bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

3 Resultaten

3 Resultaten

Waarom kiezen voor Rusty slate terrastegels

Wanneer u kiest voor onze Rusty slate terrastegels dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in diverse afmetingen. Rusty slate terrastegels passen in iedere tuin, zijn veelzijdig toepasbaar en geven uw tuin of terras een chique verouderde uitstraling. Leisteen staat bekend om zijn kleurvastheid en vorstbestendigheid. Legt u in de tegels in cement dan adviseren we om kalkloze cement te gebruiken omdat kalk door de tegels omhoog kan komen en er dan een witte waas kan ontstaan. Voor het reinigen van uw terras raden we u aan om zuurvrije reinigers te gebruiken. Wat uw keuze ook is, wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment.

Waaruit bestaan onze Rusty slate terrastegels

Rusty slate is een prachtige natuursteen, leisteen die een roestige kleur heeft. Elke tegel is uniek. Typerend bij Rusty slate is dat de tegel verschillende kleuren grijs en bruin heeft.

Opsluitbanden voor Rusty slate terrastegels

Opsluitbanden worden gebruikt voor het vastzetten van uw sierbestrating, paden en opritten, zodat de bestrating niet wegzakt, kieren krijgt en instabiel wordt. Ook wordt het gebruikt om grind en sierplit in te sluiten. Het goed insluiten met opsluitbanden voorkomt ook dat onkruid een kans krijgt door kiervorming. Door opsluitbanden zorgt u er dus voor dat uw sierbestrating er strak uit blijft zijn en niet verzakt.

Rusty slate terrastegels kopen

Wilt u degelijke en mooie rusty slate terrastegels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u rusty slate terrastegels zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn rusty slate terrastegels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes