Tuinpoort

De tuinpoorten voor dubbelstaafmatten hekwerken van Intergard munten uit in hun hoge stabiliteit en duurzaamheid. Deze kwaliteit wordt verzekerd door het gebruik van hoogwaardige materialen en de zorgvuldige verwerking hiervan met de nieuwste productietechnieken. De dubbelstaafmat maakt door de verwerking van dunnere, aan de kruispunten gelaste draadstaven een even stabiele als voordelige en veilige oplossing mogelijk. Alle producten zijn vuurverzinkt of thermisch verzinkt en gepoedercoat volgens de hoogste richtlijnen EN ISO 1461.

Bestelt u uw nieuwe tuinpoort bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze tuinpoorten.

Meer

27 Resultaten

27 Resultaten

Waarom kiezen voor tuinpoort dubbelstaafmatten

Wanneer u kiest voor tuinpoort dubbelstaafmatten, dan kiest u voor een tuinpoort van extreem hoge kwaliteit. Vaak gebruikt als inbraakwerende afsluiting van een groot terrein. De tuinpoorten dubbelstaafmatten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en uitvoeringen, zowel verzinkt als gepoedercoat. U kunt in deze kiezen voor een enkele of dubbele tuinpoort en plaatst u gecombineerd met de dubbelstaafmatten en bijbehorende palen, bevestigingsmaterialen.

Waaruit bestaat onze tuinpoort dubbelstaafmatten

Onze tuinpoort dubbelstaafmatten bestaat uit hoogwaardige kwaliteit volgens EN ISO 146 en wordt geleverd inclusief de voorgemonteerde palen en slot. Stuurt u ons eenvoudig uw aanvraag even door. Wij mailen u een geheel vrijblijvende offerte.

Tuinpoort dubbelstaafmatten kopen

Wilt u een degelijke tuinpoort kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een dubbelstaafmat niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken