Paalhouders

Paalhouders zoals puntpaalhouders, pergoladragers, paalvoeten, voetsteunen en allerlei gerelateerde producten voor montage van houtconstructies, houten palen, tuinhout, carports, speeltoestellen, schuttingen en tuinschermen. In deze categorie vindt u o.a. puntpaalhouders, H-pergoladragers, U-pergoladragers, verstelbare pergoladragers, maar ook paalkappen of paalornamenten en L-beslag. Alle paalhouders zijn vuurverzinkt of thermisch verzinkt tot 60 micron of in RVS roestvrijstaal verkrijgbaar, wat roestvorming voorkomt.

De voordelen van onze paalhouders

Het grote voordeel van een paalhouder en pergoladragers is behalve een snelle montage, het feit dat de houten palen niet in aanraking komen met de grond, daardoor niet nat of vochtig worden, wat de levensduur aanzienlijk verlengd. Ook maken we "specials" volgens de technische specificaties van klanten.

Bestelt u uw paalhouders bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper van paalhouders?

Bent u wederverkoper en koopt u paalhouders per pallet of volle vracht in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen. Intergard is sinds 1997 gespecialiseerd in de import en export van paalhouders, pergoladragers, paalornamenten en L-beslag voor o.a. bouwmarkten en tuincentra, maar ook voor inkooporganisatie, fabrikanten van tuinbeslag.

Meer

167 Resultaten

167 Resultaten

Waarom kiezen voor paalhouders

Ons assortiment paalhouders is erg uitgebreid. Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor het plaatsen en/of bevestigen van uw tuinartikelen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een paalhouder voor het plaatsen van uw palen. H-pergoladragers die veel gebruikt worden voor het plaatsen van carports en overkappingen. Of voetsteunen die u kunt gebruiken voor het plaatsen van palen op een harde ondergrond. Paalornamenten voor het verfraaien van uw palen of L-beslag voor de bevestiging van uw schermen aan deze palen. Al deze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in vele maten en uitvoeringen.

Waaruit bestaan onze paalhouders

Onze paalhouders bestaan uit hoogwaardige kwaliteit. Deze producten bieden we u aan in rvs, verzinkt, thermisch verzinkt of geelverzinkt metaal. Dit is geheel afhankelijk van het product.

Paalhouders kopen

Wilt u degelijke en mooie paalhouder kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de paalhouders zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn paalhouders niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes