Kunststof tuinhuis

Deze kwalitatief hoogwaardige kunststof tuinhuisjes zijn de ideale opberging voor allerlei tuinartikelen zoals tuingereedschappen, tuinkussen, tuinmeubelen, trapjes etc en zijn allemaal voorzien van een vloer zodat de tuinspullen niet vochtig, vies of nat worden. Al deze kunststof tuinhuisjes hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding waar natuurlijk ook een garantie bij hoort en goede klantenservice. Ook is er aan het milieu gedacht en zijn al deze tuinhuisjes 100% recycleerbaar, maar ook onderhoudsvrij, eenvoudig en snel te monteren en zeer duurzaam.

Bestelt u uw nieuwe kunststof tuinhuis bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

6 Resultaten

6 Resultaten

Waarom kiezen voor een kunststof tuinhuis

Een kunststof tuinhuis is een ideale oplossing voor het opbergen van uw fietsen, tuinmeubels of gereedschap en te plaatsen in bijna iedere tuin. Een kunststof tuinhuis is voorzien van een vloer, zo worden uw spullen niet vochtig. Ook is deze afsluitbaar. In ons assortiment vindt u verschillende afmetingen en modellen, voor elk wat wils.

Waaruit bestaat ons kunststof tuinhuis

Ons kunststof tuinhuis bestaat uit een bouwpakket met kunststof wanden die voorgemonteerd zijn, het tuinhuisje is dubbelwandig, afsluitbaar, met of zonder raam en met een ventilatierooster. Ook is een kunststof tuinhuis duurzaam, onderhoudsvriendelijk en zeer geschikt voor alle weersomstandigheden door de dubbelwandige constructie.

Kunststof tuinhuis kopen

Wilt u een mooi en degelijk kunststof tuinhuis kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de kunststof tuinhuis zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de kunststof tuinhuisjes niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of sierbestrating