Composiet tuinpoorten

Onze composiet tuinpoorten zijn gemaakt van kwalitatief zeer hoogwaardig composiet op een aluminium frame inclusief dag- en nachtslot en waarbij in hoge mate rekening gehouden is met het milieu. Het composiet is samengesteld uit 50% FSC gecertificeerd hardhoutstof uit verantwoord bosbeheer en 45% uit gerecycled polyethyleen met hoge dichtheid. Bovendien wordt voor de hardheid en kleurvastheid aan het composiet de hoogste kwaliteit bindingsmiddelen, kleurpigmenten en UV stabilisatoren toegevoegd tegen verkleuringen door zonlicht en eventuele breuken. Dit leidt tot een tuinpoort dat sterk, kleurvast, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. Daarom geven wij dan ook 15 jaar garantie op het composiet.

Bestelt u uw tuinpoort composiet bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze composiet tuinpoorten.

Meer

2 Resultaten

2 Resultaten

Waarom kiezen voor een tuinpoort van composiet

Wanneer u kiest voor een tuinpoort composiet uit ons assortiment, dan kiest u voor een zeer duurzame en solide tuinpoort waar u jarenlang plezier van zult beleven. Deze tuinpoorten kunt u combineren met onze tuinschermen van composiet en zijn verkrijgbaar in antraciet en bruin. Ook kunt u bij ons terecht voor tuinpoorten van hardhout, grenen, gaas of voor tuinpoorten voor sierhekwerken.

Waaruit bestaat onze tuinpoort composiet

Onze tuinpoort composiet bestaat uit composiet planken die zijn gemonteerd op een stalen frame voor extra stevigheid. De tuinpoort composiet wordt geleverd inclusief hang en sluitwerk en dag-nachtslot.

Tuinpoorten composiet kopen

Wilt u een degelijke en mooie tuinpoort composiet kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de tuinpoort composiet zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een tuinpoort composiet niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen of tuinpoorten