Speeltoestellen speelplaatsen

Op deze pagina vindt u allerlei speeltoestellen en speelattributen gekeurd volgens de laatste TÜV EN1176 richtlijnen en daarmee geschikt voor openbare speelplaatsen zoals schoolpleinen of speeltuinen. Ons assortiment bestaat uit allerlei professionele schommels, wipwappen, nestschommels, glijbanen maar zelfs kabelbanen en klimpiramides. Kortom kwalitatief zeer hoogwaardige en goedgekeurde speeltoestellen voor zeer lage prijzen.

Bestelt u uw nieuwe speeltoestellen voor speelplaatsen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...
Pagina

50 Resultaten

Pagina

50 Resultaten

Waarom kiezen voor speeltoestellen voor speelplaatsen

Kinderen vinden het vaak geweldig om buiten te spelen. Wat is dan mooier, dan naar een speelplaats / speeltuin in de buurt te gaan en samen met de buurtkinderen de speeltoestellen te ontdekken. Ook voor scholen zijn onze speeltoestellen zeer geschikt. In de pauzes zullen de kinderen veel plezier beleven aan de speeltoestellen. Bovendien is het zeer leerzaam en goed voor de ontwikkeling van een kind. Een kind kan zelf ontdekken wat de mogelijkheden zijn, maar ook samen spelen met zijn/haar klasgenootjes. Ze kunnen hun fantasie er helemaal in kwijt. Wij hebben een grote keus aan speeltoestellen: speeltoren, klimpiramide, glijbanen, verschillende soorten schommels en schommelkettingen. Kortom voor elk wat wils. Bovendien zijn al onze speeltoestellen voor speelplaatsen gekeurd volgens de laatste TÜV EN1176 richtlijnen.

Waaruit bestaan onze speeltoestellen voor speelplaatsen

Schommelkettingen en glijbanen

De RVS 304 schommelkettingen en glijbanen bestaan uit o.a. chroom, nikkel en ijzer. Hierdoor wordt de kans op roestvorming aanzienlijk verkleind.

Schommels

Onze schommels zijn van o.a. rubber met aluminium inleg en incl ketting 2mtr/6mm

De klimtoestellen zijn gemaakt van multicolor touw, staal versterkt. De mast is vuurverzinkt 3,35m, diam. 3,8m, safety area diam. 6,8. De max. valhoogte 0,95m. Al onze klimtoestellen zijn TÜV gekeurd voor openbare speeltoestellen en speelplaatsen.

Speeltoestellen voor speelplaatsen kopen

Wilt u degelijke en mooie speeltoestellen voor speelplaatsen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de speeltoestellen voor speelplaatsen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn speeltoestellen voor speelplaatsen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes

Search engine powered by ElasticSuite