Speeltoestellen speelplaatsen

Op deze pagina vindt u allerlei speeltoestellen en speelattributen gekeurd volgens de laatste TÜV EN1176 richtlijnen en daarmee geschikt voor openbare speelplaatsen zoals schoolpleinen of speeltuinen. Ons assortiment bestaat uit allerlei professionele schommels, wipwappen, nestschommels, glijbanen maar zelfs kabelbanen en klimpiramides. Kortom kwalitatief zeer hoogwaardige en goedgekeurde speeltoestellen voor zeer lage prijzen.

Bestelt u uw nieuwe speeltoestellen voor speelplaatsen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer
Pagina

57 Resultaten

Pagina

57 Resultaten

Waarom kiezen voor speeltoestellen voor speelplaatsen

Kinderen vinden het vaak geweldig om buiten te spelen. Wat is dan mooier, dan naar een speelplaats / speeltuin in de buurt te gaan en samen met de buurtkinderen de speeltoestellen te ontdekken. Ook voor scholen zijn onze speeltoestellen zeer geschikt. In de pauzes zullen de kinderen veel plezier beleven aan de speeltoestellen. Bovendien is het zeer leerzaam en goed voor de ontwikkeling van een kind. Een kind kan zelf ontdekken wat de mogelijkheden zijn, maar ook samen spelen met zijn/haar klasgenootjes. Ze kunnen hun fantasie er helemaal in kwijt. Wij hebben een grote keus aan speeltoestellen: speeltoren, klimpiramide, glijbanen, verschillende soorten schommels en schommelkettingen. Kortom voor elk wat wils. Bovendien zijn al onze speeltoestellen voor openbare speelplaatsen van zeer hoge kwaliteit, gekeurd volgens de laatste TÜV EN1176 richtlijnen. Speeltoestellen voor openbare speelplaatsen en de bijbehorende artikelen zijn alleen te bestellen met de optie transport i.v.m. het op aanvraag fabriceren van deze goederen. Producten die op aanvraag gemaakt worden kunnen niet geretourneerd worden. Helaas is afhaling te Wierden ook niet mogelijk bij deze producten.

Waaruit bestaan onze speeltoestellen voor speelplaatsen

Glijbanen

In ons assortiment hebben we RVS 304 glijbanen maar ook glijbanen gecombineerd rvs / vuurverzinkt. Deze bestaan uit o.a. chroom, nikkel en ijzer. Hierdoor is de kans op roestvorming aanzienlijk verkleind. Bovendien zijn ze TÜV gekeurd voor openbare speeltoestellen, schoolpleinen en speelplaatsen. Een glijbaan van rvs is zeer geschikt voor binnen en buiten. Men heeft geen last van scheuren en splinters en de glijbaan verkleurd niet. Wilt u een RVS glijbaan kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u het artikel voor de laagste prijs.

Basketbalring

Onze professionele basketbalring rvs is vandalismeproof, weersbestendig en geschikt voor openbare speelplaatsen, verenigingen en scholen. Ook worden basketbalringen van rvs veel gebruikt in een pannakooi of sportkooi. TÜV gekeurd volgens EN 1176 veiligheidsvoorschiften.

Schommelkettingen

De RVS 304 schommelkettingen bestaan uit o.a. chroom, nikkel en ijzer. Hierdoor wordt de kans op roestvorming aanzienlijk verkleind.

Schommels

Onze schommels zijn van o.a. rubber met aluminium inleg en incl ketting 2mtr/6mm. Ook vindt u in ons assortiment nestschommels TÜV gekeurd volgens EN 1176 veiligheidsvoorschiften. Met een robuust beklede stalen ring, 16mm touw long-life met staaldraad. Of bandschommels gemaakt van rubber.

De klimtoestellen klimpyramides zijn gemaakt van multicolor touw, staal versterkt. Al onze klimtoestellen zijn TÜV gekeurd voor openbare speeltoestellen en speelplaatsen. Denk hierbij ook aan horecagelegenheden en speeltuinen en scholen. Daarnaast bieden we ook een touwbrug of hangbrug aan in verschillende afmetingen.

Speeltoestellen voor speelplaatsen kopen

Wilt u degelijke en mooie speeltoestellen voor speelplaatsen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de speeltoestellen voor speelplaatsen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn speeltoestellen voor speelplaatsen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes