Terrastegels

Terrastegels of tuintegels van prachtig natuursteen in bluestone, desert black of rusty slate hardsteen, hoogste kwaliteit. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan de lengte en breedte weten wat u wilt laten bestraten en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd. Indien u meer dan 40 m2 sierbestrating bij ons afneemt, kunt u via ons de bestrating laten plaatsen voor €10,- per m2.

Bestelt u uw nieuwe terrastegels bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

lees meer...
Pagina

29 Resultaten

Waarom kiezen voor terrastegels

Wanneer u kiest voor onze terrastegels dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Terrastegels passen in iedere tuin en zijn veelzijdig toepasbaar. Voor het reinigen van uw terras raden we u aan om zuurvrije reinigers te gebruiken. Wat uw keuze ook is, wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment.

Waaruit bestaan onze terrastegels

Onze terrastegels bestaan uit hardsteen, zoals Bluestone chinees hardsteen, Desert black ruw gekloven en hard geborsteld natuursteen en Rusty slate, hardsteen met een verouderde uitstraling.

Opsluitbanden voor terrastegels

Opsluitbanden worden gebruikt voor het vastzetten van uw sierbestrating, paden en opritten, zodat de bestrating niet wegzakt, kieren krijgt en instabiel wordt. Ook wordt het gebruikt om grind en sierplit in te sluiten. Het goed insluiten met opsluitbanden voorkomt ook dat onkruid een kans krijgt door kiervorming. Door opsluitbanden zorgt u er dus voor dat uw sierbestrating er strak uit blijft zijn en niet verzakt.

Terrastegels kopen

Wilt u degelijke en mooie terrastegels kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u terrastegels zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn terrastegels niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes