Slaapzakken

Intergard heeft hele mooie comfortabele slaapzakken in het assortiment. Onze slaapzakken zijn gemaakt van polyester, met of zonder ventilatiekanaal, 1 of 2 wegritssluitingen, sommige modellen zijn inclusief kussen. Heerlijk om er even lekker op uit te trekken. Of u nou alleen gaat of met uw familie of vrienden, er is voor elk wat wils.

Bestelt u uw nieuwe slaapzakken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

2 Resultaten

2 Resultaten

Waarom kiezen voor slaapzakken

Wanneer u kiest voor onze slaapzakken kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit, heerlijk comfortabel en warm. Er is altijd wel een passende slaapzak te vinden of u nu van kamperen houdt in koude streken of in warme landen. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Waaruit bestaan onze slaapzakken

Onze slaapzakken zijn van hoge kwaliteit en bieden bijzonder comfort. Deze zijn gemaakt van polyester, met of zonder ventilatiekanaal, 1 of 2 wegritssluitingen, sommige modellen zijn inclusief kussen. Voor verschillende temperaturen vindt u bij ons de passende slaapzak.

Slaapzakken kopen

Bent u op zoek naar degelijke en vooral comfortabele slaapzakken van hoogwaardige kwaliteit, kies dan voor Intergard. Wij bieden u een prachtig assortiment voor een scherpe prijs. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is slaapzakken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinhuisjes, speeltoestellen of sierbestrating