Betonpalen

Betonpalen in grijs of antraciet van gewapend beton. Wordt vaak gebruikt in combinatie met allerlei schuttingen of hout beton schuttingen.

Bestelt u uw nieuwe betonpalen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u betonpalen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...

11 Resultaten

Waarom kiezen voor betonpalen

Wanneer u kiest voor betonpalen dan kiest u voor kwalitatief hoogwaardig product. Deze palen zijn eenvoudig te gebruiken voor het plaatsen van uw schutting. Betonplaten in combinatie met betonpalen zorgen ervoor dat de schutting de grond niet raakt. Hierdoor komt het hout niet in contact met vocht en regenwater, waardoor dit hout extra lang meegaat.

Waaruit bestaan onze betonpalen

Onze betonpalen bestaan uit gewapend beton en zijn oersterk. De palen zijn voorgeboord voor het plaatsen van uw schutting en hebben een uitsparing zodat u de betonplaat makkelijk in de betonpaal kunt schuiven.

Betonpalen kopen

Wilt u degelijke en mooie betonpalen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de betonpalen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de betonpalen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes