Betonpalen

Betonpalen in grijs of antraciet van gewapend beton. Wordt vaak gebruikt in combinatie met allerlei schuttingen of hout beton schuttingen.

Bestelt u uw nieuwe betonpalen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u betonpalen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

16 Resultaten

16 Resultaten

Waarom kiezen voor betonpalen

Wanneer u kiest voor betonpalen dan kiest u voor een kwalitatief hoogwaardig product. Deze palen zijn eenvoudig te gebruiken voor het plaatsen van uw schutting. Betonplaten in combinatie met betonpalen zorgen ervoor dat de schutting de grond niet raakt. Hierdoor komt het hout niet in contact met vocht en regenwater, waardoor dit hout extra lang meegaat. Een degelijke en duurzame combinatie. Betonpalen zijn sterk en niet gevoelig voor water, waardoor dit niet kan rotten zoals bij houten palen het geval kan zijn. U kunt kiezen voor antraciet palen of grijs. In ons assortiment vindt u ook sleufpalen van beton die veelal gebruikt worden voor de betonschuttingen .

Waaruit bestaan onze betonpalen

Onze betonpalen bestaan uit gewapend beton en zijn oersterk. De palen zijn voorgeboord voor het plaatsen van uw schutting en hebben een uitsparing zodat u de betonplaat makkelijk in de betonpaal kunt schuiven.

Betonpalen kopen

Wilt u degelijke en mooie betonpalen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de betonpalen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de betonpalen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes