Betonpalen

Betonpalen in grijs of antraciet van gewapend beton. Wordt vaak gebruikt in combinatie met allerlei schuttingen of hout beton schuttingen.

Bestelt u uw nieuwe betonpalen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u betonpalen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

16 Resultaten

16 Resultaten

Waarom kiezen voor betonpalen

Wanneer u kiest voor betonpalen dan kiest u voor een kwalitatief hoogwaardig product. Deze palen zijn eenvoudig te gebruiken voor het plaatsen van uw schutting. Betonplaten in combinatie met betonpalen zorgen ervoor dat de schutting de grond niet raakt. Hierdoor komt het hout niet in contact met vocht en regenwater, waardoor dit hout extra lang meegaat. Een degelijke en duurzame combinatie. Betonpalen zijn sterk en niet gevoelig voor water, waardoor dit niet kan rotten zoals bij houten palen het geval kan zijn. U kunt kiezen voor betonpalen in antraciet of grijs. Betonpalen worden gebruikt in combinatie met houten schuttingen of betonschuttingen. Dit zijn tuinafscheidingen met een zeer lange levensduur en zijn stevig, geluidswerend en robuust. De betonpalen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en lengtes naargelang de afmeting van de schuttingen. Een betonpaal wordt 60/70cm in de grond geplaatst, om het gat te maken gebruikt men een grondboor. Het gewicht van een gemiddelde paal bedraagt circa 50 kg. In ons assortiment vindt u ook sleufpalen van beton die veelal gebruikt worden voor de betonschuttingen. Naast de gewone betonpaal vindt u in ons assortiment ook de betonpalen post&rail. Dit zijn betonpalen met uitsparingen voor houten planken. Hiermee creëert u een stevig hekwerk. Vaak ziet men dit geplaatst langs weilanden. Deze betonpalen zijn verkrijgbaar met 2 of met 3 uitsparingen. De post&rail betonpaal wordt ongeveer 70-80cm in de grond geplaatst. Een betonpaal is tevens in elke gewenste kleur op te schilderen met betonlazure of betonverf. Wilt u kalkuitbloei, het verweren en groene aanslag voorkomen op de betonpaal dan kunt u ook de daarvoor bestemde tuinbeits gebruiken. U vindt dit in de plaatselijke bouwmarkt. Wilt u de betonpalen in snelbeton plaatsen dan gebruikt u 1 zak à 25 kg snelbeton per paal. Snelbeton vindt u ook in ons assortiment.

Waaruit bestaan onze betonpalen

Onze betonpalen bestaan uit gewapend beton, versterkt met staaldraad en zijn oersterk. De palen zijn voorgeboord voor het plaatsen van uw schutting en hebben een uitsparing zodat u de betonplaat makkelijk in de betonpaal kunt schuiven. Betonplaten worden altijd in een mal gegoten waardoor u 1 gladde kant hebt en de achterkant zal altijd wat ruwer zijn. De betonpalen zijn verkrijgbaar in de kleur grijs en antraciet en in verschillende hoogtes en uitvoeringen. Een betonpalen schutting geeft u jarenlang plezier in uw tuin. Sterk, degelijk en robuust.

Betonpalen kopen

Wilt u degelijke en mooie betonpalen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de betonpalen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de betonpalen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes