Betonklinkers

Onze betonklinkers hebben een strakke uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Gemaakt van natuurlijke materialen zoals graniet en basalt en zijn voorzien van een speciale deklaag tegen voortijdige slijtage. De betonklinkers zijn dan ook slijtvast, kleurvast en minder gevoelig voor vervuiling en blijven zelfs na intensief gebruik mooi. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan de lengte en breedte weten wat u wilt laten bestraten en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Bestelt u uw nieuwe betonklinkers bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

16 Resultaten

16 Resultaten

Waarom kiezen voor betonklinkers

Wanneer u kiest voor onze betonklinkers dan kiest u voor sierbestrating van hoogwaardige kwaliteit. Verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Betonklinkers zijn geschikt voor terras, oprit of tuinpad. Betonklinkers zijn een veel gebruikte bestratingssoort en geliefd omdat deze gegarandeerd maatvast en eenvoudig te leggen is. Bovendien multifunctioneel en voeren het regenwater goed af. Wat uw keuze ook is, wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment.

Waaruit bestaan onze betonklinkers

Onze betonklinkers bestaan uit natuurlijke materialen zoals graniet en basalt en zijn voorzien van een speciale deklaag. Dit om vroegtijdige slijtage te voorkomen.

Opsluitbanden voor betonklinkers

Opsluitbanden worden gebruikt voor het vastzetten van uw sierbestrating, paden en opritten, zodat de bestrating niet wegzakt, kieren krijgt en instabiel wordt. Ook wordt het gebruikt om grind en sierplit in te sluiten. Het goed insluiten met opsluitbanden voorkomt ook dat onkruid een kans krijgt door kiervorming. Door opsluitbanden zorgt u er dus voor dat uw sierbestrating er strak uit blijft zijn en niet verzakt.

Betonklinkers kopen

Wilt u degelijke en mooie betonklinkers kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u betonklinkers zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn betonklinkers niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, speeltoestellen of tuinhuisjes