Speelhuisje met glijbaan

Buiten spelen is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Ze laten hun fantasie de vrije loop, bouwen weerstand op en het is goed voor de ontwikkeling van hun motoriek. Met een speelhuisje van InterGard wordt deze ontwikkeling nog eens extra gestimuleerd. Klimmen, glijden, schommelen. Noem maar op, InterGard biedt het allemaal! Onze houten speelhuisjes met glijbaan speeltoestellen zijn CE gecertificeerd! Daarnaast kunt u met het uitgebreide speelattributen assortiment eenvoudig uw speeltoestel uitbreiden. Verkrijgbaar met of zonder glijbaan, zandbakken, aanbouwsets en speelhuisjes. De speeltoestellen zijn gefabriceerd van FSC hout uit verantwoord bosbeheer wij geven hierop dan ook 10 jaar garantie.

Bestelt u uw nieuwe houten speelhuisje bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u houten speelhuisjes per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

1 Resultaten

1 Resultaten

Waarom kiezen voor speelhuisjes met glijbaan

Wanneer u kiest voor een speelhuisje met glijbaan, dan kiest u voor speelplezier waarbij uw kind helemaal los kan gaan in zijn/haar fantasie. Ze zullen niet snel uitgespeeld raken en steeds weer iets nieuws ontdekken. Dit is erg goed voor de ontwikkeling van uw kind(eren). Wat is nu leuker dan samen te spelen, want er is ruimte voor meerdere kinderen en telkens iets nieuws te beleven. Het speelhuisje glijbaan Guillem wordt geleverd met een 1,2 meter glijbaan met platformhoogte 60cm. Het speelhuisje bestaat uit geïmpregneerd FSC® gecertificeerd hout.

Waaruit bestaan onze speelhuisjes met glijbaan

Onze houten speeltoestellen bestaan uit een glijbaan speelhuisje van robuust milieuvriendelijk hout uit verantwoord bosbeheer. Alle gebruikte materialen, speelaccessoires en speelattributen zijn kwalitatief hoogwaardig en houden rekening met de zachte handjes van kinderen, geven maximale grip en voldoen aan de hoogste veiligheids- en gezondheidseisen. Nergens scherpe randen, alles is afgerond, weersbestendig en UV-bestendig. Natuurlijk is onze houten glijbaan speelhuis inclusief bevestigingsmateriaal.

Kwaliteit van de speelhuisjes met glijbaan

Voor onze speeltoestellen gebruiken wij FSC®-gecertificeerd hout met duurzame materialen Al het hout van de schommels, speelhuisjes, speeltoestellen, speeltorens en zandbakken zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout dat jarenlang meegaat. Dit keurmerk staat voor duurzaam bosbeheer. De producten zijn getest door het TÜV keurmerk zodat u uw kinderen veilig kunt laten spelen. Al onze FSC ®- gecertificeerde producten herkent u aan het FSC ® -logo.

Speelhuisje met glijbaan kopen

Wilt u degelijke en mooie houten speelhuisjes met glijbaan kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Neem vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een houten speelhuisje niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes