Raamschuif

Raamschuiven worden gebruikt om ramen, deuren, poorten, tuinhekken, maar ook kisten af te sluiten. Alle raamschuiven zijn geproduceerd volgens ISO richtlijnen en voldoen aan de hoogste kwaliteit, verkrijgbaar in verschillende afmetingen en antiroest behandelingen zoals geelverzinkt, maar ook in RVS roestvrijstaal.

Bestelt u uw nieuwe raamschuiven bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u raamschuiven per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor raamschuif

Wanneer u kiest voor onze raamschuif dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd onder ISO richtlijnen. In ons assortiment vindt u raamschuiven in verschillende soorten en maten. We hebben de raamschuif met bocht en zonder bocht.

Waaruit bestaat onze raamschuif

Onze raamschuiven zijn gefabriceerd uit geelverzinkt ijzer. Deze verzinking wordt gebruikt om roestvorming te voorkomen. Ook zijn ze voorzien van een sluitbeugel.

Raamschuif kopen

Wilt u degelijke en mooie raamschuiven kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de raamschuif zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn raamschuiven niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes