Trellis

Een trellis tuinscherm is uitstekend geschikt om te laten begroeien door klimplanten, zo creëert u de sfeer die u wenst door bijvoorbeeld hedera of rozen te laten groeien tegen de trellis aan. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld een vuren of een hardhouten omlijsting, net wat u wenst en creëert een speels effect met dichte schuttingpanelen. Alle houten schuttingen zijn FSC gecertificeerd met hout uit verantwoord bosbeheer.

Bestelt u uw nieuwe trellis bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze Trellis tuinschermen.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor een trellis

Onze trellis in frame, gaas scherm of gaasmat, bestaat uit gaas met een houten omranding. Verkrijgbaar met een grenen rand of met een hardhouten rand. Deze zijn erg mooi te combineren met onze houten tuinschermen. Het plaatsen van een houten tuinscherm geeft natuurlijk veel privacy in uw tuin maar vaak wil men toch ook iets van een doorkijk of iets van begroeiing in de tuin. De trellis is daar ideaal voor. U kunt deze eenvoudig laten begroeien met klimplanten. Zoekt u trellis zonder houten kader of omranding? Kijkt u dan ook eens bij gaaspanelen. Hebt u geen groene vingers, dank kiest u eenvoudig voor onze kunststof hedera of taxus. Talloze mogelijkheden met een trellis. De trellissen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Waaruit bestaat onze trellis

Onze trellis in frame of gaas scherm of trellisscherm bestaat uit gaas gecombineerd met hout. Dit kan zowel grenen als hardhout zijn. Daarnaast hebben we ook gaaspanelen in ons assortiment, dat is gaas zonder dat daar een frame omheen zit. Deze zijn ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in verschillende maaswijdtes.

Plaatsen van een trellis

Per trellis heeft u 1 set L-beslag nodig, waarmee u de trellis aan de houten paal bevestigd. Ons L-beslag is los verkrijgbaar, maar ook per set. Deze zijn verpakt per 4 stuks op kaart inclusief de schroefjes.De houten palen plaatst u in de huls van de puntpaalhouder, die u vooraf in de grond heeft gespiest of geslagen. Indien u kiest voor langere houten palen, dan heeft u geen puntpaalhouders nodig. De schuttingen zijn verder eenvoudig op maat te zagen, mocht het niet geheel passen.

Betonpalen en betonplaten

De trellis is eventueel ook te combineren met betonpalen en betonplaten. Onze betonpalen en betonplaten zijn verkrijgbaar in grijs en in antraciet. Alle betonpalen en betonplaten zijn gemaakt van gewapend beton waarin staal is verwerkt. U kunt de betonpalen los in de grond plaatsen, maar voor extra stevigheid kunt u de betonpalen ook in snelbeton storten. Dit beton stort u rondom de betonpaal en wordt snel hard. De betonpalen zijn verder voorgeboord waardoor de trellis van de hout beton schutting snel en eenvoudig te bevestigen is aan de betonpaal met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. Tenslotte zijn de betonpalen voorzien van een uitsparing zodat de betonplaat snel en eenvoudig in de betonpaal geplaatst kan worden, zonder extra handelingen. Indien u hoeken heeft, dient u het volgend hoekprofiel op de betonpaal te monteren voor de betonplaat

Afdeklatten

Afdeklatten voor trellis zijn als optie verkrijgbaar en geven de trellis een mooie afwerking. Bovendien zorgt de afdeklat ervoor dat de trellis worden beschermd tegen vocht en weersinvloeden, wat de levensduur van het tuinscherm nog eens extra verlengd, daar water niet in het tuinscherm trekt.

Plaatsen van hout beton schuttingen

Plaatsingskosten bedragen €15,- per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, stuur dan een mail naar [email protected] en laat ons dan het aantal strekkende meters weten wat u nodig heeft. U krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Trellis kopen

Wilt u een degelijke en mooie trellis kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de trellis zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een trellis niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals gaaspanelen, natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken