Houten zandbak

Onze houten zandbakken zijn gemaakt van geïmpregneerd grenen of hardhout en vallen onder onze categorie speeltoestellen. De grenen zandbakken zijn geïmpregneerd wat vroegtijdige houtrot voorkomt. De hardhouten zandbakken zijn gemaakt van Bangkirai, welke de hoogste duurzaamheidsklasse I heeft en wordt geleverd inclusief afdekzeil. Op hardhout geven we 25 jaar fabrieksgarantie. Alle houten zandbakken hebben een FSC certificaat wat garant staat voor verantwoord bosbeheer.

Bestelt u uw nieuwe houten zandbak bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

5 Resultaten

5 Resultaten

Waarom kiezen voor een houten zandbak

Wie is er niet mee groot geworden? Een eigen zandbak in de tuin. Urenlang speelplezier met zand zoals taartjes bakken, kastelen of dieren maken, er zijn zoveel mogelijkheden. Intergard kan verschillende zandbakken leveren. Van grenen of Bangkirai, met of zonder kinderpicknicktafel, uw kind zal er heel blij mee zijn.

Waaruit bestaan onze houten zandbakken

Zandbak hout vierkant

Onze zandbak hout vierkant is gemaakt van geïmpregneerd grenen. Het heeft een 2-delig deksel en wordt geleverd incl. bevestigingsmateriaal.

Houten zandbak Bangkirai

De houten zandbak gemaakt van Bangkirai hardhout heeft duurzaamheidsklasse I. Dit is de hoogste categorie in duurzaamheid en hardheid. Het is bovendien FSC gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer. Deze zandbak wordt geleverd inclusief afdekzeil.

Kinderpicknicktafel met verplaatsbare zandbak

De kinderpicknicktafel is gemaakt van FSC grenen uit verantwoord bosbeheer. De verplaatsbare zandbak heeft zink aan de binnenkant.

Houten zandbak kopen

Wilt u degelijke en mooie houten zandbak kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de houten zandbak zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een houten zandbak niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes