Rabatdelen vuren

Rabatdelen rabat Zweeds vuren dubbel geïmpregneerd voor schuttingen schuren tuinhuisjes veelzijdig toepasbaar FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer. Alle rabatdelen zijn duurzaam chroomvrij geïmpregneerd wat de levensduur van de houten planken aanzienlijk verlengd.

Bestelt u uw nieuwe rabatdelen vuren bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

8 Resultaten

8 Resultaten

Waarom kiezen voor rabatdelen vuren?

Rabatdelen vuren zijn veelzijdig toepasbaar. Ze zijn o.a. ideaal voor het maken van een snelle schutting. Ook voor de bekleding van de buitenkant van uw huis, zijn deze rabatdelen erg geschikt, maar ook worden ze vaak gebruikt voor schuren en tuinhuisjes.De vuren rabatdelen hebben, doordat deze geïmpregneerd zijn, een langere levensduur. Niet voor niets geven wij 10 jaar garantie op geïmpregneerd vurenhout. Wij leveren verschillende lengtes.

Waaruit bestaan onze rabatdelen vuren

Rabatdelen geïmpregneerd dubbelzijdig rabat vuren (hout van de fijnspar) is kwalitatief hoogwaardig chroomvrij geïmpregneerd en voor o.a. schuttingen schuren tuinhuisjes veelzijdig toepasbaar. Deze rabatdelen zijn FSC gecertificeerd uit verantwoord bosbeheer. Door hogedruk impregnatie wordt het vurenhout verduurzaamd en de levensduur aanzienlijk verlengd. We geven daarom ook 10 jaar garantie op geïmpregneerd vurenhout.

Rabatdelen vuren kopen

Wilt u degelijke en mooie rabatdelen vuren kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de rabatdelen vuren zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de rabatdelen vuren niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes