Plantenbakken balkon

Onze zware houten plantenbakken balkon zijn kant en klaar en gemaakt van chroomvrij geïmpregneerd grenen wat de levensduur aanzienlijk verlengd. Alle bloembakken of plantenbakken zijn geproduceerd met FSC gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer.

Bestelt u uw nieuwe plantenbakken balkon bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u houten bloembakken per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

22 Resultaten

22 Resultaten

Waarom kiezen voor onze plantenbakken balkon

Wanneer u kiest voor onze plantenbakken of houten bloembakken dan kiest u voor een product van hoogwaardige degelijke kwaliteit. Of u nu kiest voor grenen of hardhouten plantenbakken, wij bieden u een ruim assortiment aan in verschillende afmetingen. De houten plantenbakken zijn al gemonteerd. Een ware blikvanger voor op uw balkon of in uw tuin. Als optie zijn er ook losse wieltjes leverbaar, zodat u de plantenbakken eenvoudig kunt verplaatsen c.q. verrijden.

Waaruit bestaan onze plantenbakken balkon

Onze grenen plantenbakken zijn gemaakt van zwaar en robuust chroomvrij geïmpregneerd FSC naaldhout uit verantwoord bosbeheer. Het impregnatie proces gebeurt onder hoge druk, waardoor de plantenbakken tot diep in de kern worden verduurzaamd en vroegtijdige houtrot wordt voorkomen. Grenen plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. De grenen plantenbakken zijn verder voorzien van waterdoorlatende folie. Ook in het assortiment hebben we plantenbakken van hardhout, deze zijn gemaakt van bangkirai. Dit is een hardhoutsoort met de hoogste duurzaamheidsklasse en een mooie roodbruine kleur. Hardhouten plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en afmetingen. De hardhouten plantenbakken zijn licht geolied ter bescherming. Indien u deze kleur wilt behouden raden wij aan om de plantenbakken te behandelen met hardhout olie. Kijk ook eens naar onze plantenbakken voor balkon voor op een balkon.

Mobiele kant en klaar haag

Vaak worden gaaspanelen met 2 houten palen ook gebruikt als trellis in onze houten bloembakken. Op deze manier kun je in combinatie met allerlei klimplanten je eigen originele kant en klaar haag maken.

Plantenbakken balkon kopen

Wilt u degelijke en mooie plantenbakken buiten kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de houten bloembakken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected]of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de houten bloembakken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes

TIP: Etagebeplanting

Een echte aanrader voor maandenlang bloei én kleur in uw tuin of op uw balkon! Neem een grote bloembak of plantenbak en leg onderin wat potscherven of kleikorrels zodat de bollen niet gaan rotten.

Doe hier een laagje potgrond overheen en plant nu de laatst bloeiende bollen als eerste. Bedek deze met een laagje aarde en volg dit op met een laag volgende bloeiperiode-bollen. Dit herhaalt u tot de bloembak vol is.

Wanneer u de bloembak tot de rand opvult met grond kunt u deze vullen met violen of heideplantjes zodat u er nu al plezier van heeft.

Volgorde voor etagebeplanting:

– Laag 1: (onderste laag, laatbloeiers) Tulpen, narcissen of hyacinten

– Laag 2: (middelste laag) Narcissen of hyacinten

– Laag 3: (bovenste laag, vroegbloeiers) Blauwe druifjes of krokussen