Speeltoestellen

Allerlei speeltoestellen, schommels en speelattributen voor in je tuin of privé omgeving of professioneel voor openbare speelplaatsen en speeltuinen vindt u in deze categorie. Maar naast allerlei houten speeltoestellen vindt u ook aanverwante producten zoals rubberen tegels, glijbanen en wipkippen. Alle speeltoestellen voor openbare of het publieke domein zijn allen kwalitatief zeer hoogwaardig en TÜV gecertificeerd en gekeurd. Deze kunt u vinden onder de categorie speeltoren.

Bestelt u uw nieuw speeltoestel bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Meer

322 Resultaten

322 Resultaten

Waarom kiezen voor een speeltoestel

Wanneer u kiest voor een speeltoestel, dan kiest u voor een speelplek voor uw kind(eren) in uw eigen tuin. Uw kind kan in eigen omgeving lekker spelen en zich vertrouwd voelen met het speeltoestel. Dit bevordert de ontwikkeling van uw kind en het samen spelen, want ook vriendjes en vriendinnetjes vinden het erg leuk. Natuurlijk bent u altijd zelf in de buurt, wat voor ouder en kind een veilig gevoel is.

Waaruit bestaan onze Speeltoestellen

Onze houten speeltoestellen bestaan uit robuust milieuvriendelijk hout. Speelattributen, zoals o.a. de duikelstangen zijn van staal, wat naderhand is verzinkt en gepoedercoat niet alleen vanwege de kleur, maar ook als goede bescherming tegen roestvorming. Onze glijbanen zijn gemaakt van HDPE, dit is een recyclebaar kunststof. Bovendien zijn zij TÜV/CE gecertificeerd. Ook onze rubberen tegels zijn 100% te recyclen en TUV gecertificeerd. De trampolines zijn sterk gegalvaniseerd, wat extra bescherming biedt tegen weersinvloeden. Onze wipkippen zijn van duurzaam en onderhoudsvrij kunststof en kwalitatief hoogwaardig staal. Kortom proberen wij er alles aan te doen u een veilig en duurzaam product aan te bieden.

Speeltoestellen kopen

Wilt u degelijke en mooie speeltoestellen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de speeltoestellen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn speeltoestellen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinhuisjes, speeltoestellen of sierbestrating