Post & Rail

Houdt u van een landelijke, natuurlijke sfeer in uw tuin? Dan is kastanjehout wellicht een geschikte keuze voor uw tuin. Kastanjehout is een prachtige duurzame houtsoort, welke goed bestand is tegen vocht vanwege de fijne vezelstructuur van het hout. Post en rail hekwerk wordt vaak gebruikt als afrastering rondom weilanden en speelplaatsen, maar staat ook prachtig rondom tuinen. Bij Intergard adviseren wij u graag hierover.

Bestelt u uw kastanjehouten post and rail bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze Post & Rail.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor kastanjehouten Post&Rail

Post and Rail kastanjehouten hekwerken worden veel in natuurlijke tuinen en omgeving gebruikt, zoals in de duinen, parken en bossen, als omheining voor paarden en vee, is duurzaam en milieuvriendelijk. Indien u kiest voor post and rail kastanjehouten hekwerk dan kiest u voor een kwalitatief hoogwaardig product met een zeer lange levensduur. Kastanjehout heeft een levensduur van ongeveer 25 jaar en is een zeer goed alternatief voor geïmpregneerd hout.

Waaruit bestaat onze Post&Rail

Hekwerk Post and Rail bestaat uit kastanjehout, deze robuuste afrastering is incl. paal voor 2 liggers ø17/180cm en 2 liggers 300cm. Kastanjehout is milieuvriendelijk en wordt als tuinafscheiding aanbevolen door milieu organisaties en zelfs door onze voormalige minister van VROM, Jacqueline Cramer.

Kastanjehouten post and rail hekwerken

Wilt u degelijke en mooie kastanjehouten post and rail hekwerken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de kastanjehouten post and rail hekwerken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de kastanjehouten post and rail hekwerken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes