Hekwerken

In deze categorie hekwerken vindt u o.a. ons gaashekwerk zoals dubbelstaafmatten en 3D-panelen bestaande uit stevige gaaspanelen die vooraf verzinkt en daarna geplastificeerd worden voor een extra lange levensduur. Deze gaaspanelen zijn snel en eenvoudig te monteren met de bijbehorende palen en zorgen voor een solide tuinafscheiding. Ook vindt u hier ons sierhekwerk, betongaas, gaaspanelen, schanskorven en dubbelstaafmatten. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan het aantal strekkende meters weten wat u nodig heeft en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Bestelt u uw nieuwe hekwerk bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze hekwerken.

Meer

177 Resultaten

177 Resultaten

Waarom kiezen voor hekwerken

Wanneer u kiest voor een hekwerk, dan kiest u voor een stevige, betaalbare en eenvoudig te monteren tuinafscheiding. Het gaashekwerk, dubbelstaafmatten en sierhekwerk is in verschillende hoogtes en kleuren verkrijgbaar. Onze hekwerken worden niet alleen gebruikt ter omheining van tuinen, maar ook voor speelplaatsen, bedrijventerreinen, sportvelden, scholen, parkeerterreinen etc.

Waaruit bestaan onze hekwerken

Het gaashekwerk bestaat uit verzinkt staaldraad en wordt vervolgens gecoat. De 3D versterking zorgt voor extra stevigheid en een fraaie uitstraling. De panelen van het gaashekwerk hebben een maaswijdte 50x100mm. Om onveilige situaties voor kinderen te voorkomen is het raadzaam om onder de hoogte van 153cm de prikkels niet naar boven te plaatsen. Onze dubbelstaafmatten bestaan uit 3 ijzeren staven met draadsterkte 6/5/6mm. Dit houdt in dat de 2 buitenste horizontale staven 6mm zijn en de middelste verticale staaf 5mm. De maatvoering vindt u bij de specificatie van het product. Mocht uw voorkeur uitgaan naar 8/6/8mm dan stuurt u ons eenvoudig uw aanvraag even door. Wij mailen u een geheel vrijblijvende offerte. Voor het gaashekwerk op rol zoals tuingaas, kippengaas, volièregaas, harmonicagaas en schapengaas verzoeken wij u deze per email aan te vragen i.v.m. dagprijzen.

Hekwerken kopen

Wilt u een degelijke en mooi hekwerk kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het hekwerk zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een gaashekwerk niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken