Hekwerken

In deze categorie hekwerken vindt u o.a. ons gaashekwerk zoals dubbelstaafmatten en 3D-panelen bestaande uit stevige gaaspanelen die vooraf verzinkt en daarna geplastificeerd worden voor een extra lange levensduur. Deze gaaspanelen zijn snel en eenvoudig te monteren met de bijbehorende palen en zorgen voor een solide tuinafscheiding. Ook vindt u hier ons sierhekwerk, betongaas, gaaspanelen, schanskorven en dubbelstaafmatten. Komt u er niet helemaal uit, laat ons dan het aantal strekkende meters weten wat u nodig heeft en u krijgt dezelfde dag nog een geheel vrijblijvende offerte toegestuurd.

Bestelt u uw nieuwe hekwerk bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Lees hier meer over onze hekwerken.

Meer

177 Resultaten

177 Resultaten

Waarom kiezen voor hekwerken

In deze categorie vindt u allerlei hekwerken gemaakt van staal of ijzer. Wanneer u kiest voor een hekwerk, dan kiest u voor een stevige, duurzame betaalbare en eenvoudig te monteren tuinafscheiding. Het gaashekwerk, dubbelstaafmatten en sierhekwerk is in verschillende hoogtes en kleuren verkrijgbaar. Onze hekwerken worden niet alleen gebruikt ter omheining van tuinen, maar ook voor speelplaatsen, bedrijventerreinen, sportvelden, scholen, parkeerterreinen etc. Zoekt u hekwerken van ander materiaal zoals hout, beton of composiet? Kijk dan onder schuttingen

Waaruit bestaan onze hekwerken

Het gaashekwerk bestaat uit verzinkt staaldraad en wordt vervolgens gecoat. De 3D versterking zorgt voor extra stevigheid en een fraaie uitstraling. De panelen van het gaashekwerk hebben een maaswijdte 50x100mm. Om onveilige situaties voor kinderen te voorkomen is het raadzaam om onder de hoogte van 153cm de prikkels niet naar boven te plaatsen. Onze dubbelstaafmatten bestaan uit 3 ijzeren staven met draadsterkte 6/5/6mm. Dit houdt in dat de 2 buitenste horizontale staven 6mm zijn en de middelste verticale staaf 5mm. De maatvoering vindt u bij de specificatie van het product. Mocht uw voorkeur uitgaan naar 8/6/8mm dan stuurt u ons eenvoudig uw aanvraag even door. Wij mailen u een geheel vrijblijvende offerte. Onze sierhekwerken zijn gemaakt van zware stalen kokerprofielen en buizen die thermisch worden verzinkt en daarna worden gepoedercoat tegen roestvorming. Het plaatsen van een tuinafscheiding d.m.v. ons betongaas of gaaspanelen is de meest economische oplossing, vaak wordt dit gecombineerd met de aanschaf van onze milieuvriendelijke tuinmatten zoals wilgenmatten, boomschorsmatten, heidematten, bamboematten, kokosmatten. Deze ecologische tuinafscheidingen zijn geheel natuurlijk en gemaakt van resthout of snoeihout en zijn 100% milieuvriendelijk voor mens en dier. Deze natuurlijke schuttingen worden geleverd op rol en kunnen snel en eenvoudig tegen het betongaas of de gaaspanelen worden geplaatst door ze uit te rollen en te bevestigen met tie-ribs. Voor het gaashekwerk op rol zoals tuingaas, kippengaas, volièregaas, harmonicagaas en schapengaas verzoeken wij u deze per email aan te vragen i.v.m. dagprijzen.

Hekwerken kopen

Wilt u een degelijke en mooi hekwerk kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een gaashekwerk niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals gaaspanelen natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken