Babyschommel

Babyschommels kunnen aan speeltoestellen geplaatst worden, maar ook gewoon aan een houten balk. Van standaard babyschommels tot wat grotere schommels, de meegroei 3 in 1 babyschommel of babyschommels voor openbare speelplaatsen en speeltuinen, u vindt ze allemaal hier.

Bestelt u uw nieuwe babyschommel bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u babyschommels per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Meer

4 Resultaten

4 Resultaten

Waarom kiezen voor een babyschommel

Een babyschommel is vaak een eerste kennismaking voor uw kind met buitenspeelgoed. Het zachtjes heen en weer duwen levert veel plezier maar ook rust bij kind en ouder/oppas. U kunt de schommel bevestigen aan een speeltoestel, maar ook aan een houten balk of misschien heeft u zelfs binnen de mogelijkheid een babyschommel op te hangen? Ook hebben wij meegroeischommels. Deze zijn geschikt voor kinderen tot 36 maanden en zijn eerst als baby-zitje te gebruiken, dan naar schommelstoel en vervolgens tot zitje. Ook hebben wij schommels voor openbare speelplaatsen.

Waaruit bestaan onze babyschommels

De babyschommels van Intergard zijn van kunststof en pp-touw (polypropyleen touw) Dit is een erg sterk kunststof touw en weerbestendig. De babyschommel voor openbare speelplaatsen zijn incl. ketting 2mtr/6mm, TÜV EN1176 gekeurd.

Babyschommel kopen

Wilt u degelijke en mooie babyschommel kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de babyschommel zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een babyschommel niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes