Bamboeschermen

Kwalitatief hoogwaardige bamboeschermen of tuinschermen van bamboe in een frame geplaatst en staalversterkt geven je tuin een natuurlijke uitstraling en zijn als tuinafscheiding een milieuvriendelijk alternatief vergeleken met houten tuinschermen of schuttingen. Bamboeschermen worden net als bamboematten vaak gebruikt in moderne, strakke of Japanse tuinen.

Bestelt u uw nieuwe bamboeschermen bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u bamboeschermen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Lees hier meer over onze bamboeschermen.

Meer

15 Resultaten

15 Resultaten

Waarom kiezen voor bamboeschermen

Wanneer u kiest voor bamboeschermen, dan kiest u voor een milieuvriendelijke tuinafscheiding met een natuurlijke uitstraling veelal toegepast in Japanse tuinen. Bamboeschermen zijn een fraai alternatief voor houten schuttingen. Onze bamboeschermen zijn al afgelakt en zijn niet geïmpregneerd. Wij raden u aan om het product te lakken te beitsen of gebruik te maken van bijenwas voor een lange levensduur.

Waaruit bestaan onze bamboeschermen

Onze bamboeschermen bestaan uit bamboestengels die aan elkaar geregen zijn door metalen pinnen en geplaatst zijn in een frame van bamboe. U kunt de bamboeschermen plaatsen met de bijbehorende bamboepalen. De schermen hebben een uitsparing en vormen met de bamboepaal een kliksysteem. Voor het plaatsen van de bamboepalen gebruikt u eenvoudig onze puntpaalhouder zodat de bamboepaal stevig in de grond gezet kan worden.

Bamboeschermen kopen

Wilt u een degelijke en mooie bamboeschermen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een bamboescherm niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken