Tuinhekken

Kwalitatief hoogwaardige houten tuinhekken in Douglas,composiet, hardhout of chroomvrij geïmpregneerd grenen wat de levensduur aanzienlijk verlengd en gemaakt van FSC gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer. Deze hekwerken worden vaak gebruikt in de voortuin en vrij snel te plaatsen m.b.v. ons tuinhoutbeslag.

Bestelt u uw tuinhekken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u tuinmatten per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

Lees hier meer over onze tuinhekken.

Meer

16 Resultaten

16 Resultaten

Waarom kiezen voor tuinhekken

Wanneer u kiest voor houten tuinhekken van Intergard dan kiest u voor hoge kwaliteit tegen zeer scherp geprijsde tuinhekken. Het advies is om de tuinhekken iets boven de grond te plaatsen zodat deze de grond niet raken en dus niet in contact komen met vocht en regenwater, waardoor de tuinhekken nog eens extra lang meegaan. De tuinhekken plaatst u eenvoudig tegen grenen palen m.b.v. L-beslag, de tuinpalen kunt u het beste monteren m.b.v. paalhouders. De houten tuinhekken kunt u combineren met de bijbehorende poortjes. Zoekt u een meer natuurlijk en milieuvriendelijk hek, kijkt u dan ook ons bij onze schapenhekken

Waaruit bestaan onze tuinhekken

De tuinhekken bestaan uit o.a. chroomvrij geïmpregneerde houten latten, gefabriceerd uit grenen, maar zijn ook verkrijgbaar in Douglas, hardhout of composiet. Het tuinhek is kant en klaar voorgemonteerd maar mocht het nodig zijn dan kunt u het eenvoudig op de gewenste maat zagen. U plaats de tuinhekken tegen grenen palen die u eventueel doormidden kunt zagen. Tuinhekken hebben een verwachte levensduur van ruim 20 jaar onder normale omstandigheden. Een ideale degelijke omheining voor uw tuin of voortuin.

Tuinhekken kopen

Wilt u een degelijke en mooi houten tuinhek kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het tuinhek zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een houten tuinhek niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken