Tuinhekken

Kwalitatief hoogwaardige houten tuinhekken chroomvrij geïmpregneerd wat de levensduur aanzienlijk verlengd en gemaakt van FSC gecertificeerd hout uit verantwoord bosbeheer.

Bestelt u uw tuinhekken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u tuinmatten per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...

14 Resultaten

Waarom kiezen voor tuinhekken

Wanneer u kiest voor tuinhekken van Intergard dan kiest u voor zeer scherp geprijsde tuinhekken. Het advies is om de tuinhekken iets boven de grond te plaatsen zodat deze de grond niet raken en dus niet in contact komen met vocht en regenwater, waardoor de tuinhekken nog eens extra lang meegaan. De tuinhekken plaatst u eenvoudig tegen grenen palen en kunt u combineren met de bijbehorende tuinhek poortjes.

Waaruit bestaan onze tuinhekken

De tuinhekken bestaan uit chroomvrij geïmpregneerde latten. Het tuinhek is kant en klaar voorgemonteerd maar mocht het nodig zijn dan kunt u het eenvoudig op de gewenste maat zagen. U plaats de tuinhekken tegen grenen palen die u eventueel doormidden kunt zagen. Tuinhekken hebben een verwachte levensduur van ongeveer 10-15 jaar onder normale omstandigheden. Een ideale degelijke omheining voor uw tuin.

Tuinhekken kopen

Wilt u een degelijke en mooi houten tuinhek kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u het tuinhek zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, dan kost dit €15,- euro per strekkende meter.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Is een houten tuinhek niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere tuinafscheidingen, zoals natuurlijke tuinafscheidingen of hekwerken