Voetsteunen

Voetsteunen, paalvoeten of paalhouders op plaat zet u vast op een harde ondergrond met houtdraadbouten, waarop u een houten paal in de houder plaatst, deze houten paal bevestigt u aan de huls van de voetsteun d.m.v. slotbouten, de houten tuinschermen kunnen op hun beurt weer aan de houten palen worden bevestigt door middel van L-beslag, op deze manier kunnen tuinschermen of schuttingen eenvoudig en snel geplaatst worden.

Bestelt u uw nieuwe voetsteunen of paalvoeten bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u paalvoeten of voetsteunen per pallet in, stuur dan uw aanvraag naar [email protected] en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen. Intergard is sinds 1997 gespecialiseerd in de import en export van paalhouders, pergoladragers, paalornamenten en L-beslag voor o.a. bouwmarkten en tuincentra, maar ook voor inkooporganisatie, fabrikanten van tuinbeslag.

Meer

9 Resultaten

9 Resultaten

Waarom kiezen voor voetsteunen

Wanneer u kiest voor onze voetsteunen dan kiest u voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Voetsteunen worden veel gebruikt voor het plaatsen van palen op een harde ondergrond. Een andere benaming voor zo'n voetsteun is een paalhouder op plaat. De plaat bevestigt u eenvoudig op de grond daar waar u bijvoorbeeld niet in de grond kunt geraken. Voetsteunen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zowel voor vierkante als ronde palen.

Waaruit bestaan onze voetsteunen

Onze voetsteunen bestaan voornamelijk uit thermisch verzinkt ijzer of uit rvs roestvrijstaal.

Voetsteunen kopen

Wilt u degelijke en mooie voetsteunen kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de voetsteunen zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via [email protected] of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn voetsteunen niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes