Vlonderplanken

Hoog kwalitatieve vlonderplanken vindt u in deze categorie, of het nu geïmpregneerde vlonderplanken zijn of vlonderplanken van hardhout of composiet. De duurzaam chroomvrij geïmpregneerde vlonderplanken hebben een extra lange levensduur vanwege de onder hoge druk behandeling. De hardhouten vlonderplanken zijn verkrijgbaar in bangkirai, massaranduba en kapur en hebben de hoogste duurzaamheidsklasse, we geven op het hardhout 25 jaar garantie. De composiet WPC vlonderplanken zijn EN-13501 en hierop geven wij 25 jaar garantie op aantasting insecten en 15 jaar op slijtage composiet. Deze composiet vlonderplanken zijn samengesteld uit de hoogste kwaliteit gerecyclede high density polyethileen en FSC gecertificeerd hardhoutstof, kleurpigmenten, UV stabilisatoren en bindmiddelen.

Bestelt u uw nieuwe vlonderplanken bij Intergard, dan profiteert u van de scherpste prijzen en het meest ruime aanbod.

Bent u wederverkoper en koopt u vlonderplanken per volle pallet in, stuur dan uw aanvraag naar info@intergard.nl en u krijgt een passende offerte toegestuurd met onze scherpste importeursprijzen.

lees meer...

73 Resultaten

 1. Sale
  Steigerplanken steigerhout 250cm vintage bruin gebeitst
  Aanbiedingsprijs € 9,67 € 7,99 Normale prijs € 14,51
 2. Sale
  Vlonderplanken 585cm hardhout massaranduba vlonders
  Aanbiedingsprijs € 45,97 € 37,99 Normale prijs € 53,23
 3. Sale
  Vlonderplank 225cm composiet terrasdelen
  Aanbiedingsprijs € 13,30 € 10,99 Normale prijs € 16,93
 4. Sale
  Steigerplanken steigerhout 250cm vintage gebeitst
  Aanbiedingsprijs € 10,88 € 8,99 Normale prijs € 12,09
 5. Sale
  Vlonderplanken geïmpregneerd vuren 240cm
  Aanbiedingsprijs € 6,04 € 4,99 Normale prijs € 9,67

Waarom kiezen voor vlonderplanken

Wanneer u kiest voor onze vlonderplanken dan kiest u voor planken van hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment hebben we geïmpregneerde vlonderplanken , hardhouten of composiet vlonderplanken. Vlonderplanken worden veelal gebruikt als alternatief voor bestrating, is eenvoudig zelf te leggen en geeft uw tuin een warme uitstraling.

Waaruit bestaan onze vlonderplanken

Onze vlonderplanken bestaan uit kwalitatief hoogwaardig hout, FSC gecertificeerd wat staat voor verantwoord bosbeheer. U kunt kiezen voor geïmpregneerd hout, hardhout of voor WPC composiet.De vlonderplanken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes.

Rekenmodel voor vlonderplanken

Om uit te rekenen hoeveel planken u nodig hebt aan de hand van de M2 deelt u het totaal M2 door de werkende breedte van de plank. Bijvoorbeeld; 20: 0,146= 137 meter aan vlonderplanken. Dit deelt u door de lengte van de plank. Zo weet u precies hoeveel vlonderplanken er nodig zijn.

Vlonderplanken kopen

Wilt u degelijke en mooie vlonderplanken kopen, kies dan voor Intergard. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs. Natuurlijk kunt u de vlonderplanken zelf plaatsen, maar wilt u dat wij dit voor u regelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@intergard.nl of via 0546 579030 en wij helpen u graag verder.

Zijn de vlonderplanken niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere categorieën zoals tuinafscheidingen, sierbestrating of tuinhuisjes